Gluténmentes, ízletes krémpuding hozzáadott cukor nélkül. Hidegen és melegen, akár növényi tejjel is elkészíthető. Áfonyás.
Egyedülálló, habos és krémes állag jellemzi. Vegán étrendbe is beilleszthető, mivel növényi ital felhasználásával is elkészíthető.
Kiválóan alkalmas sütéshez. Gluténmentes termék.

Elkészítés: Öntsön 1/2 csészényit 0,5 l hideg tejből, öntse bele a csomag tartalmát és jól keverje össze. A maradék tejhez adjunk 2 evőkanál cukrot (kb. 40 g) és forraljuk fel. Öntsük a tejport a forrásban lévő tejbe, és rövid ideig főzzük, folyamatosan kevergetve. Öntsük a kész pudingot az előzőleg kiöblített hideg vizes tálkába, és hagyjuk megdermedni. Egy csomagból 4 adagot, adagonként pedig kb. 150 g pudingot lehet elkészíteni.

A Celiko 40 éve gyárt gluténmentes élelmiszereket cöliákiában szenvedőknek és gluténmentes diétát folytatóknak. Folyamatosan és szorosan együttműködnek a gluténmentes mozgalom fejlesztését támogató egyesületekkel, fogyasztói csoportokkal.
A Lengyel Cöliákiás Társaság – Crossed Grain (AOECS) tanúsítványával rendelkező cég!

A Celiko fejlődése következetesen a funkcionális, úgynevezett „egészséges” élelmiszerek – természetes adalékanyagokon alapuló – gyártása felé vezetett, aminek eredményeként 1998-ban új részleget hoztak létre a cégen belül, amely a természetes élelmiszer-adalékanyagok gyártásával foglalkozik.

A természetes élelmiszer-adalékanyagok előállításának alapját három folyamatsor képezi, amelyek fagyasztva szárításon (liofilizálás), porlasztva szárításon és nyomás alatti granuláláson alapulnak.

Átlagos tápérték adatok
Energiatartalom: 137Kcal
Zsír: 2,5g
telített zsírsavak: 1,6g
Szénhidrát: 24,5g
ebből cukrok: 16g
Fehérje: 4g
Só: 0,13g

Összeteevők: Kukoricakeményítő, burgonyakeményítő, céklalé por, áfonyalé por koncentrátum 0,6%, maltodextrin, áfonyalé, aroma. Nyomokban tartalmazhat: szóját, tejet és származékait! Beilleszthető a vegán, vegetáriánus és gluténmentes diétába is.
Celiko termékek »

Címkék:

!kiarusitasceliko