A gabiyo eperlekvárt a hagyományostól eltérő módon, nem kristálycukorral készítjük. Édesítésre szőlőmustot használunk, így kizárólag természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Tudtad, hogy eperlekvárunk tartósítószert sem tartalmaz? Sűrítésre pektint használtunk, amely egy, a gyümölcsökben természetes módon is megtalálható rostféle, így egyéb, hozzáadott állományjavítóra sincs szükség, ahogy aromák helyett is csak a kiváló, és legízletesebb szamócák zamatát találod az üvegekben.

Összetevők: eper (50%), szőlőmust sűrítmény, ivóvíz, zselésítő anyag: pektin, citromlé sűrítmény.

100g termék 50g eper felhasználásával készült.

Hogyan fogyaszd?
Eperlekvárunkat jó szívvel ajánljuk bármilyen édességhez. Különösen jól illik a vaníliás süteményekhez, pudingokhoz, de házi, epres joghurtot is készíthetünk, ha natúr joghurthoz kanalazzuk.

Átlagos tápértékadatok 100g termékben:
Energia 434kJ / 102kcal
Zsír: <0,5g
amelyből telített zsírsavak: <0,1g
Szénhidrát :24g
amelyből cukrok: 21,1g
Rost: 1,7g
Fehérje: 0,4g
Só: 0,02g

Gabiyo termékek »

Címkék:

gabiyo