Leucin, izoleucin és valin tartalmú citrus ízű por, hozzáadott taurinnal.
Adagonként 5gram 2:1:1 arányú BCAA. Adagonként 5gram glutamin, hozzáadott taurinnal, cukormentes, gluténmentes. A cukormentes állítás a fogyasztásra kész italra vonatkozik. Gluténmentes az Európai Unió szabályozásának megfelelően. A leucin, az izoleucin és a valin az elágazú-láncú aminosavak (BCAA-k) családjába tartoznak. A BCAA-k az emberi test számára az esszenciális 9 aminosav közé tartoznak, ami azt jelenti, hogy a test nem képes az előállításukra. Az elágazó láncú aminosavak az izomfehérjék esszenciális aminosav-készletének kb. 35%-át teszik ki. A glutamin a legnépszerűbb hatóanyagok közé tartozik a sportolók körében, így ebből a formulánkból sem maradhatott ki. Ráadásként a BCAA+GLUTAMINE XPRESS taurinnal is meg lett erősítve! A BCAA és glutamin 1:1 arányú kombinációja kivételesen kényelmes, és egyszerű módja ezeknek az izmokban nagy mennyiségben előforduló aminosavaknak a pótlására edzés közben, vagy akár az után. A BCAA + GLUTAMINE XPRESS ráadásul ezeket az aminosavakat egyedülállóan finom ízben biztosítja. Ez persze nem jelenti azt, hogy az edzés utáni teljes értékű étkezés elmaradhat, annak fontossága nem csökken!

Felhasználási javaslat: Keverj össze napi 1 adag (12g, 1 és 1/4 adagolókanál) BCAA+ Glutamine Xpress italport 600ml hideg vízzel. Edzés előtt, után, vagy akár közben is fogyaszthatod.

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl! Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tárolni!

Hatóanyagok a napi adagban (12g): BCAA-k 5000mg, amelyből L-leucin: 2500mg, amelyből L-izoleucin: 1250mg, amelyből L-valin: 1250mg, L-glutamin: 5000mg, Taurin: 300mg.

Összetevők, citrus mix.: L-glutamin 42%, L-leucin 21%, L-izoleucin 10%, L-valin 10%, aromák, étkezési savak (citromsav, almasav), taurin 2,5%, édesítőszerek (szukralóz, aceszulfám K), színezékek (riboflavinok, klorofillok és klorofillinek rézkomplexei).
Scitec termékek »