A szőlőmagban található polifenolos alkotórészek elősegíthetik a sejtek védelmét a szabad-gyökök okozta károsító hatásokkal szemben.

150 g-os őrlemény; Viniseera termék az oxidatív szennyezések semlegesítéséhez.

A szőlőmag mikroőrleményben levő polifenolok antioxidáns hatásuknak köszönhetően hozzájárulnak a szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához. Ez a készítmény meghatározott mennyiségben tartalmaz szőlő gyümölcshéj (nem törköly) mikroőrleményt, melyet különleges eljárással - vegyi anyagok nélkül - állítunk elő és keverünk a szőlőmag mikroőrleményhez.

Ennek eredményeként a Viniseera Plusz étrend-kiegészítő hatóanyag tartalma lényegesen meghaladja a tiszta szőlőmag mikroőrleményét. A Viniseera Pluszban koncentráltabban található meg minden antioxidáns vegyület, ami a szőlőben, vörösborban is jelen van. Közel 2000 féle antioxidánst, polifenolt tartalmaz. Legismertebb összetevői: rutin, kaempferol, kvercetin, rezveratrol, katechin, epicatechin, antocianidok, P1, P2, B1, B2, B3 stb. A mikroőrlési eljárásnak köszönhetően egy szőlőmag felülete kiterítve kb. fél négyzetméter lenne. A nagy felület teszi lehetővé, hogy a benne levő polifenolok közel 100 %-ban felszívódnak szervezetünkben. Javasolt napi adag: 4 g/nap, azaz 1 adagolókanál. Meleg teába, joghurtba keverve fogyaszthatjuk, illetve 3-5%-ban lisztet helyettesítve süteménybe, kenyérbe sütve, kozmetikai pakolásba keverve is alkalmazhatjuk. Amennyiben italba keverjük, először a mikroőrleményt tegyük a pohárba, majd néhány csepp folyadékot öntsünk rá, keverjük krémesre, hígítás után fogyasztható. A Viniseera Plusz átlagos összpolifenol tartalma: 4500mg/100 g.

Viniseera termékek »