Főkategóriák
Mások ezeket vették
A nádcukor előállítása nem vegyi eljárással történik, ebből kifolyólag környezetbarátabb, egészségesebb.
500 g-os nádcukor; Biorganik termék egészséges édesítéshez.
Ízében jóval egyedibb mint a répacukor. Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője. Tápanyagtartalom (100 g-ban): Energiaérték: 1680 KJ / 400 Kcal, zsír: 0,0 g amelyből:-telített zsírsavak: 0,0 g, szénhidrát: 99,5 g-amelyből cukor: 99,5 g, rost: 0 g, fehérje: 0,5 g, só: 0,005 g. Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8 400 kJ/2 000 kcal). A termék szóját, glutént és olajos magot is feldolgozó üzemben készül. Származási ország: India.
Biorganik termékek »