Secrets of India 20-25 perc és kész!
20 g-os Bombay masala; Kotányi termék az ázsiai ízek kedvelőinek.
Felhasználás: Bombay masala 3-4 fő részére: 350 g csirkehús filé, 1 db vöröshagyma, 3 EK szezámolaj, 1 csom. Kotányi Bombay masala fűszerkeverék, 1 doboz kókusztej, szójaszósz ízlés szerint, só és bors ízlés szerint Elkészítés: a csirkehúst kockázzuk fel, a vöröshagymát vágjuk nagyobb darabokra. A húst szezámolajon jól pirítsuk meg, majd adjuk hozzá a hagymát. Pirítsuk tovább. Szórjuk meg a Kotányi Bombay masala fűszerkeverékkel, engedjük fel a kókusztejjel és főzzük tovább, míg besűrűsödik (amíg a kókusztej a felére csökken). Szójaszósszal, sóval és borssal ízesíthetjük.
Összetevők: jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), paprika, vöröshagyma, fokhagyma, gyömbér, kardamom, görögszéna, koriander, szerecsendió, bors, cayenne bors, szegfűbors, fahéj, szegfűszeg.