A só rózsaszínű, egyes kristályok pedig áttetszőek vagy fehérek.

1000 g-os só; Organika termék egészséges ételízesítéshez.

A Himalája sót gyakran használják főzéshez, mint az asztali sót is, de különböző fürdőkbe is beleteszik, hogy abban feloldódva fejtse ki a gyógyhatását. Himalája só pozitív hatásai a teljesség igénye nélkül: stabilizálja a szabálytalan szívverést, szabályozza a vérnyomást, kiszűri a felesleges savat a test sejtjeiből, különös tekintettel az agysejtekre, normalizálja a vércukorszintet, növeli az idegsejtek vezetőképességét, meggyorsítja az információáramlást, javítja a tápanyagok felszívódását a bélrendszeren keresztül.

Megtisztítja a nyálkahártyát a különböző lerakódásoktól, baktériumoktól, kitisztítja az orrmelléküregeket, megszünteti a tartós, száraz köhögést, megakadályozza a köszvény és az ízületi gyulladás kialakulását, megelőzi a visszerek kialakulását, biztosítja a szervezet számára szükséges ásványi anyagokat és nyomelemeket, megőrzi a szerotonin és a maletonin (neurotranszmitterek) mennyiségét, segíti a vesét a méregtelenítésben, segít fenntartani az izomtúnust és az izomerőt, megállítja a felesleges nyáltermelést, erősíti a csont szerkezetét, megelőzi az izomgörcsöket, szabályozza az anyagcserét.

Organika termékek »

Címkék:

organika