Főkategóriák
Mások ezeket vették
Az azukibabot számos egészségügyi előnnyel hozzák összefüggésbe, a szív egészségétől és a fogyástól kezdve a jobb emésztésen át a cukorbetegség alacsonyabb kockázatáig. Ráadásul könnyen beilleszthetők a legkülönfélébb ételekbe.
Az azukibab, más néven azuki vagy aduki, egy kis bab, amelyet Kelet-Ázsiában és a Himalájában termesztenek.
Az azukibab tápanyagokban gazdag, például rostokban, fehérjében és mangánban.
Az azukibab számos egészségügyi előnyt nyújt, ráadásul könnyen beilleszthető az étrendbe, készíthető belőle vörösbabpüré, csíráztatható vagy egyszerűen megfőzhető.
Tápanyagtartalom (100g-ban):
Energia 1264 kJ/302 kcal
Zsír 1,9 g
amelyben telített zsírsav 0,8 g
Szénhidrát 41 g
amelyben cukor 0,7 g
Rost 19 g
Fehérje (protein) 21 g
Só < 0,01 g
Összetevők:
100% azukibab (Vigna angularis); Allergének: nyomokban glutént, szóját és szezámmagot tartalmazhat.
Egy adag = ízlés szerint
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen
Az azukibab tápanyagokban gazdag, például rostokban, fehérjében és mangánban.
Az azukibab számos egészségügyi előnyt nyújt, ráadásul könnyen beilleszthető az étrendbe, készíthető belőle vörösbabpüré, csíráztatható vagy egyszerűen megfőzhető.
Tápanyagtartalom (100g-ban):
Energia 1264 kJ/302 kcal
Zsír 1,9 g
amelyben telített zsírsav 0,8 g
Szénhidrát 41 g
amelyben cukor 0,7 g
Rost 19 g
Fehérje (protein) 21 g
Só < 0,01 g
Összetevők:
100% azukibab (Vigna angularis); Allergének: nyomokban glutént, szóját és szezámmagot tartalmazhat.
Egy adag = ízlés szerint
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen
Biomenü termékek »