Főkategóriák
Mások ezeket vették
Búzahús készítéséhez, kenyérsütéshez.
200 g-os búzasikér; Ataisz termék kenyerek készítéséhez.
A kenyérgabonák egyik legfontosabb értékmérője, a fehérjetartalom. A gabonafehérje neve: sikér. Többek között ez határozza meg a kész kenyér, vagy más péktermék sütés utáni magasságát. A sütés előtt a liszthez kevert búzasikér, nagyban hozzájárulhat munkánk sikerességéhez. (0,5 kg liszthez kb. 1 csapott evőkanál.)
Összetevők: búzasikér (EU). Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Allergén információ: a termék, búzafehérjét (100%) tartalmaz.
Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben: Energiatartalom: 1510 kJ/360 kcal, zsír: 1,0 g -ebből telített: 0,0 g, szénhidrát: 13,0 g -ebből cukor: 0,0 g, fehérje: 75,0 g, só: 0,0 g.
Ataisz termékek »