400 g-os tápióka tészta; Hu Tieu Dai termék az egészséges élelmiszerek kedvelőinek.
A tápióka tészta ázsiában használatos tészta, gluténmentes. Átlátszó, rugalmas állagú a vietnami konyha előszeretettel alkalmazza. A paleo étrendet követőknek kiváló spagetti helyettesítő. Ha wokkozott ételekben használjuk, magába szívja a szószt, tehát több levet kell használni, ha olajban sütjük, nem szív magába sok olajat. Felhasználási javaslat: használjuk levesekbe vagy tésztákba, zöldségekkel, wokkozott ételekben. 160-180 fokra hevített olajban ropogósra sütve szinte bármihez illik, amihez eddig sült tésztát használtunk. A tápióka tészta elkészítése: mossuk meg a tésztát hideg vízben, forrásban lévő vízben főzzük puhulásig, szűrjük le, és tegyük hideg vízbe újra, csöpögtessük le, és használjuk az ételekben.