Főkategóriák
Mások ezeket vették
Az igazi antioxidáns! 50000 mcmol/100 g oxigéngyök elnyelő kapacitás!
Frissítő, energizáló hatású gyógynövény, kúraszrűen alkalmazva segíthet a gyulladásos tünetek enyhítésében és erősítheti az immunrendszert.
Sötétlila bogyó, amelyet a dél-chilei Patagónia ősi tájain takarítanak be. A maqui (ejtsd: máki) berry híres magas vitamin-, élelmi rost-, fehérje-, antioxidáns- és gyulladáscsökkentő összetételéről. A maqui bogyót az őslakosok hagyományosan orvosi célokra használták. A korszerű, modern étkezésben szuperélelmiszerként tartják számon. A maqui cserjéről kézzel szüretelve a legkiválóbb bogyókat választják ki, majd természetes eljárással konzerválják. Erős vákuumban gyorsfagyasztással szárítják. A szárított maqui bogyókat finom porrá őrlik. A maqui berry por természetesen módon megőrzi gazdag ásványi anyag-, fehérje-, vitamin- és rosttartalmát.
Szabadgyök megkötő képessége révén hatékony társ lehet a rákmegelőzésben. Az ORAC skála szerint 100 gramm gyümölcs 50000 µmol értéket teljesít, amellyel messze megelőz minden más természetes antocianin- és polifenol forrást. Az egyedül Patagóniában termő bíborlilás bogyók íze először szokatlan, enyhén kesernyés-édeskés, de hazájában nyersen is fogyasztják, sőt, bort is készítenek belőle. Kúraszerű szedésével hatékonyan védekezhetünk a gyulladásos panaszok ellen, hasznos segítség lehet súlykontroll esetén, felfrissít és emelheti az energiaszintet. Normalizálhatja az anyagcserét, javíthatja koncentrációt és elősegítheti a nyugodtabb alvást.
Összetétel:
100% bio, fagyasztva szárított (liofilizált) maqui bogyó (aristotelia chilensis) gyümölcshús (héj nélkül)
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Nem besugárzott; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Telített zsírban szegény; Élelmi rostban gazdag; Nátriummentes/Sómentes
Adagolás, javasolt felhasználás:
Egy adag = 3-5 g, 1 adag naponta, étkezés közben vagy után fogyasztva.
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva.
Sötétlila bogyó, amelyet a dél-chilei Patagónia ősi tájain takarítanak be. A maqui (ejtsd: máki) berry híres magas vitamin-, élelmi rost-, fehérje-, antioxidáns- és gyulladáscsökkentő összetételéről. A maqui bogyót az őslakosok hagyományosan orvosi célokra használták. A korszerű, modern étkezésben szuperélelmiszerként tartják számon. A maqui cserjéről kézzel szüretelve a legkiválóbb bogyókat választják ki, majd természetes eljárással konzerválják. Erős vákuumban gyorsfagyasztással szárítják. A szárított maqui bogyókat finom porrá őrlik. A maqui berry por természetesen módon megőrzi gazdag ásványi anyag-, fehérje-, vitamin- és rosttartalmát.
Szabadgyök megkötő képessége révén hatékony társ lehet a rákmegelőzésben. Az ORAC skála szerint 100 gramm gyümölcs 50000 µmol értéket teljesít, amellyel messze megelőz minden más természetes antocianin- és polifenol forrást. Az egyedül Patagóniában termő bíborlilás bogyók íze először szokatlan, enyhén kesernyés-édeskés, de hazájában nyersen is fogyasztják, sőt, bort is készítenek belőle. Kúraszerű szedésével hatékonyan védekezhetünk a gyulladásos panaszok ellen, hasznos segítség lehet súlykontroll esetén, felfrissít és emelheti az energiaszintet. Normalizálhatja az anyagcserét, javíthatja koncentrációt és elősegítheti a nyugodtabb alvást.
Összetétel:
100% bio, fagyasztva szárított (liofilizált) maqui bogyó (aristotelia chilensis) gyümölcshús (héj nélkül)
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Nem besugárzott; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Telített zsírban szegény; Élelmi rostban gazdag; Nátriummentes/Sómentes
Adagolás, javasolt felhasználás:
Egy adag = 3-5 g, 1 adag naponta, étkezés közben vagy után fogyasztva.
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva.
Biomenü termékek »