Az erős immunrendszerért, magasabb antivirális hatással.
90 g-os gyümölcskristály; Mag-Maxx termék az immunrendszer támogatásához.
A szuperkoncentrátumunk készítéséhez csak vegyszermentes gazdálkodásból származó, érett, tiszta zöldségeket használunk fel, amelyeket kézzel válogatunk, és olyan kíméletes technológiával dolgozzuk fel aminek köszönhetően megmarad a gyümölcsök és zöldségek eredeti íze, és áldásos hatása: a színanyaga, a vitaminok, a makro- és mikroelemek és a biológiailag aktív összetevők döntő többsége, koncentrált formában.
A biológiai úton történő lebontásnak köszönhetően pedig a tápanyagok könnyebben felszívódnak, így azokkal egész évben könnyebben megőrizhető a család minden tagjának egészsége.
Cékla: ősidők óta gyógyhatású növényként ismerjük a céklát. Növelik a vörösvérsejtek oxigénszállító kapacitását. Fogyasztásukkor erős fizikai, szellemi igénybevételnél az állóképesség jelentősen javul. A cékla számos mikrotápanyagot tartalmaz - vas, réz, mangán, illetve A-, B6-, B1-, B2-vitamint és folsavat -, melyek a vörösvértestek szintéziséhez elengedhetetlenek.
Sárgarépa: a növény fontos biológiai hatóanyaga a béta-karotin és az alfa-karotin. A szervezet az alfa- és a béta-karotint szükség szerint A-vitaminná alakítja át. Az A-vitamin nélkülözhetetlen továbbá a jó látás és a nyálkahártyák egészsége szempontjából, és nem utolsó sorban erősíti az immunrendszert.
Tőzegáfonya: magas C-vitamin- és antioxidáns-tartalmú. Hatására hippursav nevű anyag termelődik a szervezetben, amely erős antibakteriális hatású a húgyúti rendszerben, és gátolja a fertőzést okozó baktériumok szaporodását.
Alma: A-, B- és C-vitamin forrás, valamint folsav, kalcium, magnézium, kálium és kén tartalma is jelentős. Emellett igen magas a flavonoid tartalma, ami antioxidáns hatású, erősíti az immunrendszert, gyulladáscsökkentő és segít a vírusok és baktériumok leküzdésében.
Fekete bodza: a bodza bogyó igen gazdag létfontosságú vitaminokban (C, A, E, B1, B2, B3), ásványi anyagokban, aminosavakban, fehérjékben és flavonoid típusú vegyületekben. A fekete bodza támogatja az egészséges immunreakciót a nem kívánt organizmusok ellen, főként az A és B vírusok által okozott influenzával szemben.
Homoktövis: kiemelkedő a C-vitamin tartalma, mely a citrom C-vitamin tartalmának a tízszerese. Megtalálható benne az A-vitamin is, továbbá tartalmaz almasavat, mannitot, flavonoidokat, gazdag szénhidrátokban, fehérjében, szerves savakban, aminosavakban és vitaminokban, ezekkel növelve a szervezetünk saját védekezésének hatékonyságát.
Ananász: az ananász az egyik legegészségesebb egzotikus gyümölcs, magas vitamintartalmának köszönhetően. Mivel A-, B- és C-vitamint, folsavat, káliumot, gyümölcssavat és rostanyagot tartalmaz, ezért egyes kutatások szerint az ananász jó hatással van az immunrendszer működésére, és növeli a test ellenálló képességét.
Meggy: a rendszeres meggyfogyasztás segít az immunrendszer egészségének megóvásában, hat a légzőszervek gyógyulására, különösen meghűléses betegségek esetében antibakteriális hatása miatt.
Vörös szőlő: a vörös szőlő egyik alkotó eleme a quercetin nevű flavonoid, amely antioxidáns, gyulladáscsökkentő hatásáról ismert. Rendkívül egészséges A-, C-, K-vitamin, kálium, kalcium, magnézium, valamint magas rezveratrol és OPC (oligo-proantocianid) tartalma miatt.
Fekete áfonya: a kékes-piros színt adó antociánok, proantociánok, leukoantociánok, flavonoidok antibakteriális és keringést serkentő hatásúak. Vitaminjai közül érdemes kiemelni A-, B1-, C- és D-vitamint, pantoténsavat és niacint, amik az immunrendszert kiválóan erősítik, és így segít megőrizni a testi - szellemi frissességet.
Csipkebogyó: a C-vitamin fokozza a szervezet ellenálló-képességét, a flavonoidok gyulladásgátló és antibiotikus immunerősítő hatást fejtenek ki, a pektinek pedig segítik az emésztést. A csipkebogyó készítmények jól használhatók erősítő, üdítő és élvezeti célokra is.
Bodzavirág: tanulmányok kimutatták, hogy a bodza kivonat hatékony az influenza ellen. A bodza virágát hagyományosan megfázás, influenza és láz kezelésére használják, mivel erős izzasztó és hűtő összetevőket tartalmaz. A közelmúltban tesztelték a bogyó egyik elfogadott kivonatát, és kimutatták, hogy jelentős javulást hozott az influenza tüneteinél 2-3 nap leforgása alatt.
Fekete ribizli: béta-karotin, B1-, B2-, E- és C-vitamin tartalmánál fogva a meghűléses megfázások kiváló természetes gyógyszere. Emellett érett bogyói bőségesen tartalmaznak antioxidáns hatású, szabadgyökfogó, tumorellenes színanyagokat is.
Összetevők: csipkebogyó, gránátalma, cékla, maltodextrin, meggy, szőlő, ananász, tőzegáfonya, fekete ribizli, fekete áfonya, bodzavirág, fekete bodza, homoktövis, narancs, sárgarépa, alma.
Tápanyagtáblázat (100 g termékben): Energia: 1013 kj/242 kcal, fehérje: 2,1 g, szénhidrát: 55 g -ebből cukor: 25 g, zsír: 0,1 g -ebből telített zsírsav: 0,01 g, só: 0,1 g.
Kizárólag a nátrium jelenlétéből adódóan tartalmaz sót. Kizárólag gyümölcsökben és zöldségekben természetesen előforduló cukrokat tartalmaz.
Allergén információ: nyomokban zellert tartalmazhat.