A goji bogyó fontos elemét képezi a kínai, tibeti és indiai orvoslás eszköztárának immáron 6000 éve.
100 g-os goji; Organika termék a goji bogyó kedvelőinek.
A goji bogyó, más néven farkasbogyó, a világon a második gyümölcs, amely a legnagyobb mennyiségben tartalmaz C-vitamint. Fogyasztásának tulajdonítják a fiatalos közérzetet, szépséget, erőt, kitartást. Sejtfiatalító hatása közismert. Úgy tartják, hogy a Kína észak-nyugati tartományaiban élő emberek meglepően magas életkora, kitűnő egészségi állapota és fizikuma a rendszeres goji bogyó fogyasztásának köszönhető.
A goji bogyó gazdag forrása a B-vitaminnak és az antioxidánsoknak is, ezek a káros szabadgyökök ellen védik meg a szervezet sejtjeit. Béta karotint is tartalmaz, melyről tudjuk, hogy védi a bőrt a nap káros sugaraitól és jótékony hatású a szívre. Ennek és a benne lévő antioxidánsoknak köszönhetően rákellenes hatása is jelentős. Gazdag továbbá immunerősítő poliszacharidokban. Bőséges káliumforrás és 18 különböző aminosavat is tartalmaz. A-vitamin tartalma javítja a látást. Vérképző és gyulladásgátló. . A goji számos módon fogyasztható, például salátákhoz, süteményekhez, édességekhez adva, műzlibe, zabkásába, joghurtba keverve.