Halkollagén peptidek, C-vitamin és lizin tartalmú étrend-kiegészítő italpor: a kollagén csapat!
164 g-os halkollagénpeptid italpor; Siema Vital termék az ízületek és a bőr egészségéért.
A C-vitamin és a lizin jelentősége a kollagén képződéshez: a kollagén a prolin és a lizin aminosavakból áll, és ezekből képződik. A kollagénképződés első fázisa (prokollagén során a prolin, és a lizin hidroxiprolinná, ill. és hidroxilizinná alakul - ehhez a reakcióhoz szükséges a C-vitamin. A lizin esszenciális aminosav (szervezetünk nem tudja (elegendő mennyiségben) előállítani , fontos szerepet játszik a kollagén keresztkötéseinek kiépítésében és stabilizálásában, hozzájárul a érkollagénmátrix kialakulásához. A kollagén keresztkötései meghatározzák a kollagén rugalmasságát és teherbírását. A prolin nem esszenciális aminosav (az alacsony fehérjetartalmú / vegetáriánus étrend viszont nem mindig segíti elő a prolin optimális termelését).
A halkollagénpeptidek előnyei a többi kollagénpeptid fajtákkal szemben a peptidmolekulák kisebb méretűek (2000-4000 Dalton) , felszívódásuk jobb (1,5-szer jobb emészthetőség, felszívódás és eloszlás a szervezetben) jobb a vízoldékonysága, jobban pótolja az idősödés okozta hiányokat (Az öregedéssel csökken az I. és a III. típusú kollagén aránya a bőrben, emiatt nagyobb hiány keletkezik az I. típusú kollagénből, amely a bőr kollagénjének 80% -át adja), gazdag hidroxiprolinban, mely a bőr, az erfalak és más kötőszövetek összetevője, jobb a környezet számára: egyrészt, fel nem használt halrésztből készül, másrésztnem nem járul hozzá üvegházhatású gáz-kibocsátáshoz, gazdag antioxidánsokban, amelyek megelőzik a bőrtoxidációt, csökkentik az öregedés jeleit.
A Naticol halkollagénpeptidek: a Naticol a francia Weishardt vállalat halkollagénpeptidek exkluzív választéka, amelyek magas szintű tisztaságot, kiemelkedő táplálkozási profilt, bizonyított egészségügyi előnyöket kínálnak. A kollagéntermlésben világvezető Weishardt cég kiváló minőségű alapanyagokból állítja elő a Naticol-t, enyhe enzimatikus eljárást alkalmaz, amely biztosítja, hogy a kész kollagén egyedi aminosavprofillal rendelkezik, fokozott hatékonyságot biztosítva a funkcionális ételek és italok felhasználásában.
A Naticol termékcsalád vízoldható és kompatibilis más hatóanyagokkal. Íze és illata semleges.Ennek eredményeként a Naticol sokféle élelmiszeripari termékhez használható, beleértve a cukrászsüteményeket, snackeket, pékárukat, leveket, szószokat és püréket.
Miért ajánljuk a CollaTeam port? Kollagén-faktorok (C-vitamin, lizin), egyedülálló kollagénpeptid-profil, tisztaság, és felszívódás. Egyedi kollagénpeptidprofil (beleértve a di- és tripeptideket is), amely az I. típusú kollagén α1- és α2-láncainak hidrolíziséből származik. Nagyon magas tisztaságú kollagénfehérje: 99,8% (szárazanyag alapon). E-mentes (tiszta címke), GMO-mentes, zsír-, szénhidrát-, purinmentes. Rendkívül felszívódás (2000 - 4000 Da). A CollaTeam a legalacsonyabb molekuláris tömegű (2000 Da) Naticol anyagot tartalmazza. Klinikailag bizonyított. Vízben oldódó és kiváló organoleptikus profil (semleges íz és íz).
Kinek ajánljuk a CollaTeam port? Felnőtteknek, akik szeretnék, hogy bőrük, hajuk szebb legyen. A kollagénvesztéssel, vagy a kollagénképződése minőségének romlásával járó állapotok: idősődés, menopauza, trauma, sport/intenzív testmozgás, túlsúly.
A CollaTeam por összetevői: Naticol halkollagén peptidek,L-lizin-hidroklorid, C-vitamin, citromsav.
Adagolás és használat: nettó tömeg: 164 g (30 adag). Adagolás: napi 5.478 mg (1 púpozott evokanál = 15 ml).
Használat: Adja hozzá a napi dózist 250 ml vízhez /gyümölcsléhez / teához/ kávéhoz /egyéb folyadékhoz/ joghurthoz / turmixhoz, alaposan keverje össze.Maximális hatáshoz fogyassza éhgyomorra, étkezés elott legalább fél órával.
A javasolt napi adag hatóanyagtartalma: Naticol halkollagén peptidek 5.000 mg, lizin 150 mg, C-vitamin 90 mg (NRV: 112 %).
NRV = napi beviteli referencia érték felnőttek számára.
Figyelmeztetés: Halallergia fennállása esetén nem használható.
Tárolás: A C-vitamin hőre, fényre, levegőre érzékeny. Szorosan lezárva, hűvös, száraz helyen tárolja.