Az Absorice Protein fehérje italpor sportolóknak szánt különleges táplálkozási célú élelmiszer.
500 g-os italpor; Absorice termék a sportolás támogatásához.
Jellemzően edzés mellett fogyasztják az izomnövekedés és a testzsír csökkentés elősegítésére. Fő alapanyaga a rizsfehérje és a borsófehérje, amelyek keveréke így teljes értékű, az állati fehérjékhez hasonló aminosav profilt biztosít. 100%-ban növényi eredetű, hipoallergén (laktóz és gluténérzékenyek is fogyaszthatják), GMO mentes, nem tartalmaz mesterséges édesítőszert (steviát használunk). Összetevők: rizsfehérje, borsófehérje, bambuszrost, aroma, karobpor, karboximetil-cellulóz, szteviol glikozidok. Felhasználási javaslat: 4 púpozott evőkanál (kb. 32 g) Absorice terméket rázzon össze shakerben 380 ml vízzel. Az arány egyéni ízlés szerint változhat.
Várandós nők, szoptató anyák és betegségben szenvedők a termék fogyasztásával kapcsolatban kérjék kezelőorvosuk véleményét. Származási hely: EU. Minőségét megőrzi (nap/hónap/év): lásd dobozon. Forgalomba hozatal az ESZCSM 36/2004. IV. 26 szerint. Tápérték 100 g termékben: Energia 1573 kJ/kcal, fehérje 72 g, szénhidrát 11,4 g - ebből cukor 1 g, zsír 3 g - ebből telített zsírsavak 0,9 g, rost 8,6 g, nátrium 0,9 g. Összetevők Absorice vanília: rizsfehérje, borsófehérje, bambuszrost, aroma, karobpor, karboximetil-cellulóz, szteviol glikozidok. Összetevők Absorice csokoládé: rizsfehérje, borsófehérje, kakaópor, bambuszrost, karobpor, karboximetil-cellulóz, aroma, szteviol glikozidok. Összetevők Absorice eper: rizsfehérje, borsófehérje, bambuszrost, cékla kivonat, karobpor, karboximetil-cellulóz, aroma, szteviol glikozidok. Összetevők Absorice cocoa cream: rizsfehérje, borsófehérje, kakaópor, aroma, karboximetil-cellulóz, karobpor, bambuszrost, szteviol glikozidok. Összetevők Absorice cappuccino: rizsfehérje, borsófehérje, karobpor, bambuszrost, aroma, karboximetil-cellulóz, szteviol glikozidok. Rizsfehérje: természetes, növényi eredetű összetevő. Az emberiség egyik legősibb eledeléből készül, így kiválóan hasznosul a szervezetben. Előállítása az állati eredetű fehérjékhez képest környezetbarát módon történik, így fogyasztásával nem csak szervezetünket, de a Földet is kíméljük. Borsófehérje: a népszerű hüvelyes növény terméséből állítják elő. A rizsfehérjével megfelelő arányban kombinálva kiegyensúlyozott aminosav profil és kellemes ízhatás érhető el vele. Könnyen emészthető, ezáltal a felszívódása és biológiai hasznosulása is kiemelkedő. Bambuszrost: allergénmentes, természetes rostforrás, hozzájárul a belek megfelelő működéséhez. Karobpor: a Szentjánoskenyérfa termésének magjából állítják elő. Jól felszívódó szénhidrát-, és kímélő rostforrás. Karboximetil-cellulóz: magas cellulóztartalmú növényi részekből készül, és az élelmiszeriparban általánosan elterjedt sűrítőanyag. Allergénmentes, az emberi szervezetre ilyen formában gyakorlatilag semmilyen hatása nincs. Szteviol glikozidok: a Stevia növényből kinyert nagy tisztaságú, kellemes ízhatású, természetes eredetű édesítőszer. Glikémiás indexe 0, így kíméli hasnyálmirigyet. Aroma: kis mennyiségben van jelen a termékben a még kellemesebb ízhatás érdekében.