A nattó hagyományos japán fermentált étel, amelyet több mint 1000 éve fogyasztják biztonsággal. Főtt szójabab erjjesztésével készül a Bacillus nattó (Baktérium) jelenlétében.

Magas bevitele összefügg a szív- és érrendszeri halálozás rizikójával. A nattokináz a nattó hagyományos japán ételből előállított enzim. A natto úgy készül, hogy a főtt szójababot a Bacillus subtilis baktériummal erjesztik, amely az erjedési folyamat során a nattokináz enzimet termeli. Magas bevitele összefügg a szív- és érrendszeri halalozás rizikójával A nattot kézezer éve biztonságosan fogyasztják Japánban, ahol a nattókináz népszerú gyógyszer a szív- és érrendszeri problémák területén.

A nattokináz a nattó legfontosabb hatóanyaga. Fibrinolitikus enzím: feloldja a fibrint (vérrögöket) a sebgyógyulás gátlása nélkül. Az aktivitást a FU (fibrin lebontó egység) jelzi, a javasolt napi dózis: 2000 FU

Hogyan fejti ki a hatását?
A nattokináz a fibrinogén, azaz a vérrögök kialakulását elősegítő fehérje lebontásával fejti ki hatását. Amikor ez a fibrinogén lebomlik, lehetővé teszi a szervezet számára, hogy hígítsa a vért és csökkentse annak viszkozitását. Ez megkönnyíti a szív pumpálását, ami segíthet a magas vérnyomás csökkentésében és az artériák túlzott vérrögképződésének megelőzésében.

Ajánlott napi adag: 1 kapszula üres gyomorra bőséges vízzel elfogyasztva.

Összetétel: Inulin, vegetariánus kapszula (hidroxid-propil-metil-cellulóz), nattokináz enzim ( 100 mg = 2000 FU kapszulánként).

Hatóanyag az ajánlott napi adagban (1 kapszula): nattokináz 100mg (2000 FU)

Figyelmeztetés: Nem ajánlott 18 év alatt, valamint terhes vagy szoptató nők esetén. Véralvadási rendellenességgel rendelkező, vagy véralvadásgátló gyógyszereket szedős személyek konzultáljanak orvossal.

Siema Vital termékek »

Címkék:

siema vital