A Delhi Dal Makhani egy finom készétel hagyományosan lassan főzött curry mungóbabbal és vörösbabbal. Enyhén csípős.
Az Észak-Indiai Punjabi legismertebb étele. Felmelegítés után azonnal fogyasztható. A bontatlan zacskót tegyük forrásban lévő vízbe 3-5 percre, vagy a tasak tartalmát egy tányérba tesszük és mikrohullámú sütőben 2 percig melegítjük. Napraforgóolajjal készült. Tartósítószer mentes. Gluténmentes. Vegán.

A Delhi Dal Makhani összetevői:

Víz, mungó bab, hagyma, kókusztej, napraforgó olaj, vörösbab, paradicsom paszta, kesudió, gyömbér, só, koriander levél, fokhagyma, chili por, fűszerek (csillagánizs, fekete kardamom, fekete bors, édeskömény, kasszia, chili, szegfűszeg, só, koriander, római kömény, gyömbér por, édesköménymag), zöld chili, kurkuma por, kardamom, fahéj, szegfűszeg.

Mogyorót, földimogyorót, szóját, mustárt, és szezámmagot feldolgozó üzemben készült.

Ne fogyassza el a terméket abban az esetben, ha a zacskó folyik, vagy fel van fújódva!

Indiai termék.

100 gramm Dal Makhani tápértéke:

Energia KJ-ban: 479,8
Energia Kcal-ban: 114,6

Zsír: 6,7g
amelyből telített zsírsav: 1,8g
Szénhidrát: 9,8g
amelyből cukor: <0,5g
Fehérje: 4,1g
Só: 0,8g
Ashoka termékek »

Címkék:

ashoka