Az Auga Bio sárga curry tál csiperke gombával és csicseriborsóval tökéletes választás ha nincs idő főzni, de mégis egészségesen étkeznénk.
A gomba és a csicseriborsó adja a kellemes hús állagot. A benne lévő zöldségek adják a gazdag édes és enyhébb ízt, míg a curry fűszerek a csípősséget.

3 féle elkészítési mód: 2-3 percig melegítse egy edényben folyamatos kevergetés mellet, nyissa ki a csomagot és 3-4 percig melegítse a mikrohullámsütőben (750W) vagy a zárt csomagot rakja 10 percre forró vízbe.

Összetevők: víz, kókusz krém (60% kókusz kivonat, víz), 17% kétspórás csiperkegomba (lat. Agaricus bisporus), kaliforniai paprika, répa, 7,5% csicseriborsó, sülthagyma (hagyma, napraforgó olaj), kukoricakeményítő, cukor, 0,8% thai stílusú curry fűszerek (tartalmaz: hagyma, paprika, fokhagyma, chili), tengeri só, chili.

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 425Kj/102Kcal
Zsír: 4,7g
Amelyből telített zsírsavak: 3,9g
Szénhidrát: 10,8g
Amelyből cukrok: 4,4g
Fehérje: 2,8g
Rost: 2,7g
Só: 0,79g
Auga termékek »