Főkategóriák
Mások ezeket vették
Ez a cékla Borsch leves a helyi gazdaságban termesztett céklaból készül, amelyet kizárólag a modern biogazdálkodási technológiával termesztenek.
A leves innovatív, könnyű tasakba van csomagolva. Bebizonyosodott, hogy ennek a tasaknak a szén-dioxid-kibocsátása lényegesen kevesebb a termék életciklusa során, mint egy hasonló méretű üvegedénynek.
A céklalevesnek nagyszerű íze van, olasz gazdaságokból származó friss céklából és zöldségekből főzik, fűszerekkel és tengeri sóval finoman ízesítve. Tartósítószer- és allergénmentes, és vegánok számára is alkalmas.
Elkészítési folyamat: A fazékban: Ne nyissa ki, merítse forrásban lévő vízbe, és melegítse körülbelül 10 percig. Ezután nyissa ki, öntse a fazékba, és kevergetve melegítse körülbelül 2-3 percig.
Mikrohullámú sütő: Nyissa ki, tegye a sütőbe, és 750 watton 3-4 percig melegítse.
Összetétel: Vegyes zöldségek (cékla 26%, burgonya, sárgarépa), ivóvíz, paradicsompüré, repceolaj, fűszerek, tengeri só, cukor, rizsliszt.
Az Auga termékek bio, vegán és gluténmentes tanúsítvánnyal rendelkeznek. Hozzáadott mesterséges tartósítószert, színezéket és adalékanyagot nem tartalmaznak. Öko, környezetbarát lebomló csomagolásban kaphatók.
Termékinformáció: Fogyasztásra kész. Fogyasztás előtt felmelegítendő, mikrohullámú sütőben vagy vízfürdőben.
Auga és a környezet: Az Auga csoport elkötelezett a fenntartható gazdálkodás és az ökológiai élelmiszertermelés iránt. Számukra ez a cselekedeteik összehangolását jelenti. A fenntarthatósági elveknek a napi tevékenységeikbe történő bevezetésével, új technológiák segítségével megszerezik a legfontosabb tudást és tapasztalatot. Tevékenységeikkel hozzájárulnak az ENSZ fenntartható fejlődési céljainak eléréséhez, amelyek összhangban állnak az Auga elképzelésével és értékeivel.
Az Auga csoport fenntartható ökológiai gazdálkodásról alkotott elképzelése az, hogy a min-till technológiát alkalmazza, és a szükséges gépeket használja megművelt földjein. A traktorokat és más járműveiket az integrált gazdaságaikból összegyűjtött szerves hulladékból előállított biogázzal üzemeltetik.
A céklalevesnek nagyszerű íze van, olasz gazdaságokból származó friss céklából és zöldségekből főzik, fűszerekkel és tengeri sóval finoman ízesítve. Tartósítószer- és allergénmentes, és vegánok számára is alkalmas.
Elkészítési folyamat: A fazékban: Ne nyissa ki, merítse forrásban lévő vízbe, és melegítse körülbelül 10 percig. Ezután nyissa ki, öntse a fazékba, és kevergetve melegítse körülbelül 2-3 percig.
Mikrohullámú sütő: Nyissa ki, tegye a sütőbe, és 750 watton 3-4 percig melegítse.
Összetétel: Vegyes zöldségek (cékla 26%, burgonya, sárgarépa), ivóvíz, paradicsompüré, repceolaj, fűszerek, tengeri só, cukor, rizsliszt.
Az Auga termékek bio, vegán és gluténmentes tanúsítvánnyal rendelkeznek. Hozzáadott mesterséges tartósítószert, színezéket és adalékanyagot nem tartalmaznak. Öko, környezetbarát lebomló csomagolásban kaphatók.
Termékinformáció: Fogyasztásra kész. Fogyasztás előtt felmelegítendő, mikrohullámú sütőben vagy vízfürdőben.
Auga és a környezet: Az Auga csoport elkötelezett a fenntartható gazdálkodás és az ökológiai élelmiszertermelés iránt. Számukra ez a cselekedeteik összehangolását jelenti. A fenntarthatósági elveknek a napi tevékenységeikbe történő bevezetésével, új technológiák segítségével megszerezik a legfontosabb tudást és tapasztalatot. Tevékenységeikkel hozzájárulnak az ENSZ fenntartható fejlődési céljainak eléréséhez, amelyek összhangban állnak az Auga elképzelésével és értékeivel.
Az Auga csoport fenntartható ökológiai gazdálkodásról alkotott elképzelése az, hogy a min-till technológiát alkalmazza, és a szükséges gépeket használja megművelt földjein. A traktorokat és más járműveiket az integrált gazdaságaikból összegyűjtött szerves hulladékból előállított biogázzal üzemeltetik.
Auga termékek »