Főkategóriák
Mások ezeket vették
Az alapanyag organikus (ökológiai) mezőgazdasági termelésből származik.
A Barilla Bio tészta Olaszországban termett tanúsított bio durumbúzából készül, amelynek íze és állaga hű az olasz tésztamárkához, amely N.1 Olaszországban. Tökéletes inspirációt kínálnak az autentikus és finom olasz ételekhez. Most a legnépszerűbb Barilla tésztaformátum, a Spaghetti is kapható 100% organikus (bio) tanúsítású durumbúzadarából.
Tálalási javaslat: A legnépszerűbb spaghetti szinte bármilyen típusú mártással kombinálható. Kóstolja meg egyszerű paradicsomszósszal, húsos szósszal, közepes méretű darabokra vágott zöldségekkel vagy hallal elkészített, fűszeres és olívaolaj alapú vagy "alla carbonara" szósszal.
Elkészítés: Javasolt főzési idő: 8 perc.
Javaslatok, amelyekkel a főzés közben csökkenteni tudja a környezetre gyakorolt negatív hatást:
1. kizárólag a szükséges vízmennyiséget használja. Általában fél és egy liter közötti vízmennyiség elegendő 100 gramm tészta elkészítéséhez. Ezzel a tudatos magatartással ön odafigyel a föld korlátozott vízkészleteinek problémájára. 2. Tegye rá a fedőt a fazékra. Így a víz rövidebb idő alatt éri el a forráspontot. 3. Forráskor adja hozzá a sót a főzővízhez. A só lassítja a forrási folyamatot, ami magasabb gáz- illetve energiafogyasztást idéz elő. 4. A főzési idő felénél vegye le az edényt a tűzről. A fedő alatt a tészta az elzárt tűz esetén is tovább fő. 5. Használja az edények elmosására a tésztafőző vizet. Így csökkentheti a vízfogyasztást.
Összetevők: ökológiai gazdálkodásból származó durumbúza dara, ivóvíz.
A gabona betakarításának helyszíne: Olaszország. A gabona őrlésének helyszíne: Olaszország.
Átlagos tápértékadatok 100g termékre:
Energia: 1521kJ/359kcal,
Zsír: 2g,
amelyből telített zsírsavak 0,5g,
Szénhidrát: 72,2g
amelyből cukrok: 3,5g
Rost: 3,0g
Fehérje: 11,5g
Só: 0,013g
Száraz, hűvös helyen tárolandó. Minőségét megőrzi a doboz hátulján feltüntetett időpontig (nap/hó/év). Származási ország: Olaszország.
Tálalási javaslat: A legnépszerűbb spaghetti szinte bármilyen típusú mártással kombinálható. Kóstolja meg egyszerű paradicsomszósszal, húsos szósszal, közepes méretű darabokra vágott zöldségekkel vagy hallal elkészített, fűszeres és olívaolaj alapú vagy "alla carbonara" szósszal.
Elkészítés: Javasolt főzési idő: 8 perc.
Javaslatok, amelyekkel a főzés közben csökkenteni tudja a környezetre gyakorolt negatív hatást:
1. kizárólag a szükséges vízmennyiséget használja. Általában fél és egy liter közötti vízmennyiség elegendő 100 gramm tészta elkészítéséhez. Ezzel a tudatos magatartással ön odafigyel a föld korlátozott vízkészleteinek problémájára. 2. Tegye rá a fedőt a fazékra. Így a víz rövidebb idő alatt éri el a forráspontot. 3. Forráskor adja hozzá a sót a főzővízhez. A só lassítja a forrási folyamatot, ami magasabb gáz- illetve energiafogyasztást idéz elő. 4. A főzési idő felénél vegye le az edényt a tűzről. A fedő alatt a tészta az elzárt tűz esetén is tovább fő. 5. Használja az edények elmosására a tésztafőző vizet. Így csökkentheti a vízfogyasztást.
Összetevők: ökológiai gazdálkodásból származó durumbúza dara, ivóvíz.
A gabona betakarításának helyszíne: Olaszország. A gabona őrlésének helyszíne: Olaszország.
Átlagos tápértékadatok 100g termékre:
Energia: 1521kJ/359kcal,
Zsír: 2g,
amelyből telített zsírsavak 0,5g,
Szénhidrát: 72,2g
amelyből cukrok: 3,5g
Rost: 3,0g
Fehérje: 11,5g
Só: 0,013g
Száraz, hűvös helyen tárolandó. Minőségét megőrzi a doboz hátulján feltüntetett időpontig (nap/hó/év). Származási ország: Olaszország.
Barilla termékek »