Ha A-vitamin kell! Az édesburgonya gazdag rostokban, szénhidrátokban, antioxidánsokban, valamint B6-, C- és A-vitamintban.
Az édesburgonya a hajnalpírfélék (Convolvulaceae) családjába tartozó gyökérzöldség. Közép- és Dél-Amerika egyes részein őshonos, de ma már az egész világon fogyasztják. Az édesburgonya jellemzően barna héjú és narancssárga húsú, de létezik lila, sárga és piros színű változata is. Gazdag rostokban, szénhidrátokban, valamint B6-, C- és A-vitamintban. Az édesburgonya, beleértve a piros és lila fajtákat is, gazdag antioxidánsokban.

Bio, Vegán, Természetes anyagokból, Nem besugárzott, Mesterséges ízesítőmentes, Mesterséges színezékmentes, Tartósítószermentes, BSE/TSE mentes, GMO mentes, Hozzáadott cukrot nem tartalmaz, Allergénmentes, Zsírszegény, Telített zsírban szegény, Élelmi rostban gazdag, Nátriummentes/Sómentes.

Egy adag = ízlés szerint. Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen.

Összetevők: 100% bio édesburgonya (Ipomoea batatas) liszt.

Átlagos tápértékek 100g:
Energia: 1547kJ/369kcal
Zsír: 2,03g
amelyben telített zsírsav: 0,93g
Szénhidrát: 85,0g
amelyben cukor: 21,0g
Rost: 9,0g
Fehérje (protein): 3,0g
Só: 0,0g
Biomenü termékek »