Főkategóriák
Mások ezeket vették
Protein Brownie alappor kollagénnel, tejsavófehérjékkel és édesítőszerrel.
Miért ajánljuk a BioTechUSA Protein Brownie-t? Tejsavófehérjével, kollagénnel és rizsliszttel készült. Gyorsan és könnyen elkészíthető
gluténmentes, pálmaolajmentes. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Ha brownie-ról van szó neked is rögtön eszedbe jut az ellenállhatatlan csokis íz, a mennyei kakaós illat, a puha tészta és a roppanós csokidarabok keveréke? A frissen sült brownie tipikusan olyan édesség, amiből nehéz megállni, hogy ne együnk meg rögtön egy egész tepsivel! Igazi jutalom lehet egy stresszes nap végén. Ha neked is nagy kedvenced ez a csokis finomság, akkor érdemes kipróbálnod az általunk újragondolt változatot is!
A Protein Brownie alapporból gyorsan és egyszerűen, csupán egy kis olaj és víz hozzáadásával készíthetsz egy ízletes nasit, ami glutén- és pálmaolajmentes! Fehérjetartalma 12g, ami döntően hidrolizált kollagénből, valamint tejsavófehérjékből származó fehérjéből tevődik össze. Nem azt mondjuk, hogy ebből korlátlan mennyiséget befalhatsz, de egy kiegyensúlyozott étrendbe alkalmanként tökéletesen beilleszthető! Ha szereted halmozni az élvezeteket, a kész brownie-t meglocsolhatod egy kis Zero Syrup-pal, megkenheted Protein Cream-mel, de ha a klasszikus változatot szereted, akkor a Protein Ice Cream-ünkből ínycsiklandó fagyit is készíthetsz mellé! A tápértékadatok 100g, napraforgó olajjal készített, fogyasztásra kész termékre vonatkoznak.
Kiknek ajánljuk a BioTechUSA Protein Brownie-t? Azoknak, akik szeretik a finom, egyszerűen és gyorsan elkészíthető modern ételeket.
Édesszájúaknak, akik a kedvenc sütijüket hozzáadott fehérjeforrásokat tartalmazó alapporból készítenék el, brownie-imádóknak. A sütés szerelmeseinek, akik szívesen kísérleteznek új receptekkel a hagyományos változatok helyett.
Hogyan kell elkészíteni a BioTechUSA Protein Brownie-t?
Felhasználási javaslat: Melegítsd elő a sütőt 200°C-ra. Keverj el 1 adag (120g = 6 púpos evőkanál) port 80ml (=8 evőkanál) vízzel és 30g = (3 evőkanál) napraforgó-étolajjal, amíg csomómentes nem lesz. Süsd 15 percig, majd pihentesd újabb 10 percig, ezután szeleteld fel. Elkészíthető kókuszzsírral és vajjal is.
Összetevők: Hozzáadott cukrot nem tartalmazó csokoládépor [kakaómassza, kakaóvaj, zsírszegény kakaópor, emulgeálószer: lecitinek (szója), aroma], teljes tejpor, rizsliszt, hidrolizált kollagén 6,8%, zsírszegény kakaópor, teljes tojáspor, tejsavófehérje koncentrátum 3,4%, tejsavófehérje izolátum 1%, aromák, édesítőszer (szukralóz).
Tejet, tojást, szóját, rákféléket, kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.
gluténmentes, pálmaolajmentes. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Ha brownie-ról van szó neked is rögtön eszedbe jut az ellenállhatatlan csokis íz, a mennyei kakaós illat, a puha tészta és a roppanós csokidarabok keveréke? A frissen sült brownie tipikusan olyan édesség, amiből nehéz megállni, hogy ne együnk meg rögtön egy egész tepsivel! Igazi jutalom lehet egy stresszes nap végén. Ha neked is nagy kedvenced ez a csokis finomság, akkor érdemes kipróbálnod az általunk újragondolt változatot is!
A Protein Brownie alapporból gyorsan és egyszerűen, csupán egy kis olaj és víz hozzáadásával készíthetsz egy ízletes nasit, ami glutén- és pálmaolajmentes! Fehérjetartalma 12g, ami döntően hidrolizált kollagénből, valamint tejsavófehérjékből származó fehérjéből tevődik össze. Nem azt mondjuk, hogy ebből korlátlan mennyiséget befalhatsz, de egy kiegyensúlyozott étrendbe alkalmanként tökéletesen beilleszthető! Ha szereted halmozni az élvezeteket, a kész brownie-t meglocsolhatod egy kis Zero Syrup-pal, megkenheted Protein Cream-mel, de ha a klasszikus változatot szereted, akkor a Protein Ice Cream-ünkből ínycsiklandó fagyit is készíthetsz mellé! A tápértékadatok 100g, napraforgó olajjal készített, fogyasztásra kész termékre vonatkoznak.
Kiknek ajánljuk a BioTechUSA Protein Brownie-t? Azoknak, akik szeretik a finom, egyszerűen és gyorsan elkészíthető modern ételeket.
Édesszájúaknak, akik a kedvenc sütijüket hozzáadott fehérjeforrásokat tartalmazó alapporból készítenék el, brownie-imádóknak. A sütés szerelmeseinek, akik szívesen kísérleteznek új receptekkel a hagyományos változatok helyett.
Hogyan kell elkészíteni a BioTechUSA Protein Brownie-t?
Felhasználási javaslat: Melegítsd elő a sütőt 200°C-ra. Keverj el 1 adag (120g = 6 púpos evőkanál) port 80ml (=8 evőkanál) vízzel és 30g = (3 evőkanál) napraforgó-étolajjal, amíg csomómentes nem lesz. Süsd 15 percig, majd pihentesd újabb 10 percig, ezután szeleteld fel. Elkészíthető kókuszzsírral és vajjal is.
Összetevők: Hozzáadott cukrot nem tartalmazó csokoládépor [kakaómassza, kakaóvaj, zsírszegény kakaópor, emulgeálószer: lecitinek (szója), aroma], teljes tejpor, rizsliszt, hidrolizált kollagén 6,8%, zsírszegény kakaópor, teljes tojáspor, tejsavófehérje koncentrátum 3,4%, tejsavófehérje izolátum 1%, aromák, édesítőszer (szukralóz).
Tejet, tojást, szóját, rákféléket, kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.
BioTech Usa termékek »