Cukor - és zsírmentes szósz édesítőszerekkel. Fokhagymás.
Miért ajánljuk a BioTechUSA Zero Sauce terméket? Cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, zsírmentes, energiaszegény. Az állítások a termékre vonatkoznak.

Mustár, ketchup, BBQ szósz, fokhagymás öntet és társai de nem hagyományosan!
Tudjuk, hogy ketchuppal vagy BBQ szósszal minden finomabb, mégsem locsolod rá a kedvenc ételedre ész nélkül, mert figyelsz a cukorbevitelre, illetve a fokhagymás mártogatóssal is csínján bánsz, mert vele gyorsan kimaxolható a napi zsírbevitel.

Ha szereted az ízeket, a fűszereket, együtt az édeset és csípőset, de mégis szeretnél odafigyelni a táplálkozásodra, a cukor - és zsírmentes Zero Sauce-ok nagyon jó alternatívát nyújtanak a hagyományos szószok helyett! Energia 100ml termékben: 99kJ/23kcal.

Hogyan kell fogyasztani a BioTechUSA Zero Sauce-t?
Ha egy ízletes, ám cukormentes szószt keresel, mert a hagyományosaknál többet akarsz. Salátákra öntetként. Húsokhoz, pác készítéséhez. Sós ételek ízesítésére. Szendvicsekhez. Bármire, ízlésed szerint. A Zero Sauce az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Felhasználási javaslat: Fogyaszd ízlésednek megfelelően salátára, szendvicsre, vagy amire csak szeretnéd! Ajánlott mennyiség maximum: 15 ml (kb. 1 evőkanál) termék.Használat előtt jól rázd fel!

Tárolási javaslat: Felbontás után hűtőszekrényben tárold és fogyaszd el 2 héten belül! Ne fagyaszd le!

Összetevők, tápérték adatok fűszeres fokhagyma ízű: Ivóvíz, ételecet, fokhagyma por (3%), étkezési só, zúzott pirospaprika (Capsicum annuum), módosított burgonya- keményítő, szabad tartásban termelt tojássárgája, citrus rost (citrom és lime héjból), sűrítőanyagok (cellulózgumi, xantángumi,guargumi), mustár (őrölt mustármag, ételecet, étkezési só, aroma), étkezési sav (citromsav), fűszernövények, fűszerek, színezék (titán-dioxid), tartósítószerek (kálium-szorbát, nátrium-benzoát), édesítőszerek (szukralóz, szacharinok), aroma, antioxidáns (kalcium-dinátrium-EDTA).
BioTech Usa termékek »