Fermentált zabital mangóval.

A mangós vegán joghurt friss, gyümölcsös ízzel rendelkezik, amelyet a mangó édeskés és kissé savanykás jegyei tovább fokoznak. Kiváló reggeli lehet, amikor gyümölcsökkel és magvakkal tálalják, vagy egyszerűen önállóan is élvezhető. Ráadásul a növényi alapú joghurtok gyakran magasabb rost- és ásványianyag-tartalommal rendelkeznek, így egészségesebb alternatívát nyújthatnak.

Összetevők: víz, 10,7% zab, 7,9% mangó és mangópép (kon- centrátumból), cukor, módosított keményítő (tápióka, kukorica), napraforgóolaj, 0,8% maracujalé
(koncentrátumból), természetes aromák, stabilizátorok: pektinek és gellángumi, sárgarépalé koncent- rátum, étkezési só, L.CASEI 431™ Lactobacillus paracasei (min.108cfu/ml), vegán joghurtkultúra.

Tápérték 100g termékben:
Eneegia: 307kJ/81kcal
zsír: 1,2g
ebből telített zsírsavak: 0,2g
szénhidrát: 14,7g
ebből cukrok: 10,4g
fehérje: 0,6g
só: 0,09g

Dar termékek »

Címkék:

dar