Főkategóriák
Mások ezeket vették
Tésztalazító, lisztjavító, térfogatnövelő enzim keverék búza alapú enzimekkel.
Összetevők: dextróz, maltodextrin, lisztkezelőszer: aszkorbinsav, enzimek.
Tápanyag: Energia: 1448kJ / 348kcal, zsír: 1,0g ebből telített: 0,0g, szénhidrát: 68,4g ebből cukrok: 0,0g, rost:4,3g, fehérje: 13,4g, só:0,01g.
Használata: lisztre számítva 0,5 %. Adagolás kenyérhez: 500 g liszt, 2,5 dl víz, 12,5 g só, 20 g élesztő, 2,5 g enzim-mix.
Az élesztőt langyos vízben vagy tejben megfuttatjuk. Az anyagokat összekeverjük, jól kidagasztjuk.cipót formálunk belőle.
Langyos helyen kb. 40-50 percig kelesztjük, majd aranybarnára sütjük 220 °C-on. A megadott recept kenyérsütőgépben is alkalmazható.
Allergén: glutén.
Tápanyag: Energia: 1448kJ / 348kcal, zsír: 1,0g ebből telített: 0,0g, szénhidrát: 68,4g ebből cukrok: 0,0g, rost:4,3g, fehérje: 13,4g, só:0,01g.
Használata: lisztre számítva 0,5 %. Adagolás kenyérhez: 500 g liszt, 2,5 dl víz, 12,5 g só, 20 g élesztő, 2,5 g enzim-mix.
Az élesztőt langyos vízben vagy tejben megfuttatjuk. Az anyagokat összekeverjük, jól kidagasztjuk.cipót formálunk belőle.
Langyos helyen kb. 40-50 percig kelesztjük, majd aranybarnára sütjük 220 °C-on. A megadott recept kenyérsütőgépben is alkalmazható.
Allergén: glutén.
Dia-Wellness termékek »