Kukoricalisztből és rizslisztből készült gluténmentes spagetti száraztészta.
Elkészítési javaslat: Forrásban lévő vízben, közepes hőfokon 8-10 percig főzzük, ha kész leszűrjük és bő vízzel öblítjük. Ízlés szerint tálaljuk. Jó étvágyat!

Összetevők: 60% kukoricaliszt, 40% rizsliszt.

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1485kJ/350kcal
Zsír: 1,6g
amelyből telített zsírsavak: 0,4g
Szénhidrát: 76g
amelyből cukrok: 1,0g
Rost: 1,9g
Fehérje: 7,0g
Só: 0,012g

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó. Gluténmentes termékeket előállító üzemben készült. Allergén információ: A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült. Nyomokban mustárt és szezámmagot tartalmazhat. Származási hely: Magyarország. Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig.
Economike termékek »