Főkategóriák
Mások ezeket vették
Gluténmentes, tejmentes, akár tojásmentes, szójamentes, kukoricaliszt-mentes, kukoricakeményítő-mentes, burgonyamentes, rizsmentes, élesztő mentes, vegán, növényi alapú panírmorzsa.
Összetevők: ivóvíz, aranylenmagliszt, tápióka keményítő, kölesliszt, bambuszrost, étkezési só, szódabikarbóna, guargumi
Felhasználási terület: gluténmentes, tejmentes, akár tojásmentes, szójamentes, kukoricaliszt-mentes, kukoricakeményítő-mentes, burgonyamentes, rizsmentes, élesztő mentes, akár vegán és növényi alapú ételek panírozásához, gombócokhoz, süteményekhez, fasírtok készítéséhez. Annak ellenére, hogy magas rost-, és fehérjetartalommal rendelkezik, IR és cukorbeteg diétában szigorúan gyors felszívódású szénhidrátként számolandó!
Elkészítési javaslat:
Krokett recept:
10g Bake-Free gluténmentes panírmorzsa
200g Bake-Free lángos-fánk lisztkeverék
4g Himalája só
csipet fekete őrölt tarkabors
200g meleg víz
kókuszolaj a sütéshez
Elkészítés: A kroketthez keverjük össze a lisztkeveréket a fűszerekkel és a vízzel. Osszuk 12 darab egyforma részre és nedves kézzel formázzunk belőlük kroketteket. Forgassuk meg zsemlemorzsában és bő, forró olajban süssük ki.
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1266kJ/302kcal
Zsír: 4,2g
amelyből telített zsírsavak: 1,0g
Szénhidrát: 33g
amelyből cukrok: 1,4g
Rost: 26g
Fehérje: 20g
Só: 1,6g
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Allergén információ: A termék diófélék-et is feldolgozó üzemben készült.
Származási hely: Magyarország. Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig. Figyelem, minőségét megőrzi a gyártástól számított 90 napig! Tárolás: Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen. Nettó tömeg: 200g.
Felhasználási terület: gluténmentes, tejmentes, akár tojásmentes, szójamentes, kukoricaliszt-mentes, kukoricakeményítő-mentes, burgonyamentes, rizsmentes, élesztő mentes, akár vegán és növényi alapú ételek panírozásához, gombócokhoz, süteményekhez, fasírtok készítéséhez. Annak ellenére, hogy magas rost-, és fehérjetartalommal rendelkezik, IR és cukorbeteg diétában szigorúan gyors felszívódású szénhidrátként számolandó!
Elkészítési javaslat:
Krokett recept:
10g Bake-Free gluténmentes panírmorzsa
200g Bake-Free lángos-fánk lisztkeverék
4g Himalája só
csipet fekete őrölt tarkabors
200g meleg víz
kókuszolaj a sütéshez
Elkészítés: A kroketthez keverjük össze a lisztkeveréket a fűszerekkel és a vízzel. Osszuk 12 darab egyforma részre és nedves kézzel formázzunk belőlük kroketteket. Forgassuk meg zsemlemorzsában és bő, forró olajban süssük ki.
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1266kJ/302kcal
Zsír: 4,2g
amelyből telített zsírsavak: 1,0g
Szénhidrát: 33g
amelyből cukrok: 1,4g
Rost: 26g
Fehérje: 20g
Só: 1,6g
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Allergén információ: A termék diófélék-et is feldolgozó üzemben készült.
Származási hely: Magyarország. Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig. Figyelem, minőségét megőrzi a gyártástól számított 90 napig! Tárolás: Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen. Nettó tömeg: 200g.
Éden Prémium termékek »