Főkategóriák
Mások ezeket vették
A ropogós gluténmentes kukorica zsemlemorzsa sütve kevesebb zsírt szív fel mint a klasszikus társai, nem ég le és jól tapad.
Alkalmas hús, zöldség vagy sajt panírozására.Nem alkalmas közvetlen étkezésre.Elkészítése:Ízesítse be és forgassa gm lisztbe,tojásba,majd ebbe a zsemlemorzsába a rántani való ételt,majd süsse ki forró olajban vagy sütőben.Glutén-, búza- és szójamentes.Összetevők:kukorica 85%,csicseriborsó*.Energiaérték: 1440kJ /345kcal,Zsír:3,5g,amelyből telített zsírsavak:0,5g,Szénhidrátok:62,0g,amelyből cukrok:1,1g,Élelmi rost:9,5g,Fehérje:9,3g,Só:0g.Tárolás száraz helyen, fénytől védve.Származási hely: Csehország. Növények termesztése EU.
Extrudo termékek »