A ropogós gluténmentes kukorica pirospaprikával zsemlemorzsa sütve kevesebb zsírt szív fel mint a klasszikus társai, nem ég le és jól tapad.
Alkalmas hús, zöldség vagy sajt panírozására.Nem alkalmas közvetlen étkezésre.Elkészítése:Ízesítse be és forgassa gm lisztbe,tojásba,majd ebbe a zsemlemorzsába a rántani való ételt,majd süsse ki forró olajban vagy sütőben.Glutén-, búza- és szójamentes.Összetevők:kukoricaliszt 93%,csicseriborsó*,növényi repceolaj*,pirospaprika kivonat(napraforgóolaj-pirospaprika),só.Energiaérték: 1441kJ /345kcal,Zsír:3,7g,amelyből telített zsírsavak:0,6g,Szénhidrátok:63,6g,amelyből cukrok:0,6g,Élelmi rost:8,4g,Fehérje:8,4g,Só:1g.Tárolás száraz helyen, fénytől védve.Származási hely: Csehország. Növények termesztése EU.
Extrudo termékek »

Címkék:

extrudo