A téli esték sztárja.
A forralt bor jellemzően a téli időszakban fogyasztott, bor alapú, fűszeres meleg ital. Fehér és vörös borból egyaránt készítik. Cukorral, és mézzel egyaránt édesíthető és egzotikus fűszerekkel ízesíthető, ebben lehet gyors és egyszerű megoldás számunkra ez a 25 grammos fűszerkeverék.

Hozzávalók: 1 üveg fehér vagy vörösbor, 3dl víz vagy tea (ízlés szerint opcionális), cukor (ízlés szerint), narancs (szeletelve, ízlés szerint).

Felhasználási javaslat:Melegítsd fel a vörösbort a cukorral (és opcionálisan vízzel vagy teával) anélkül, hogy felforralnád! Tedd hozzá a nyers narancskarikákat és a fűszereket egészben, majd vedd le a tűzről. Hagyd állni 20-25 percig, majd szűrd le a fűszereket. Ha nagyon kihűlt, melegítsük vissza, de ne forraljuk.

Összetevők: fahéj rúd, csillagánizs, szegfűbors, szegfűszeg, kardamom, feketebors, narancshéj, rózsabors.

Allergén információ: A termék mustármagot és zellert is felhasználó üzemben készült.
A termék 25grammos kiszerelésben kapható. Származási hely: Magyarország. Minőségét megőrzi: 2 évig.
Fitodry termékek »