Főkategóriák
Mások ezeket vették
4-féle kollagénforrást tartalmazó, komplex multikollagén étrend-kiegészítő matcha- és fehér tea kivonatokkal.
A Freyagena Szuperkollagén + Rost-X egy 4-féle kollagénforrást tartalmazó, komplex multikollagén étrend-kiegészítő készítmény. Fő hatóanyagai az alábbiak:
Marha- és halkollagén: Multikollagén komplexünkben francia halkollagént használunk, előemésztett, 2000 Dalton alatti peptidek formájában a hatékonyabb hasznosulás végett. A halkollagén a marhakollagénekhez képest több glicint tartalmaz. Marhakollagénünk is hidrolizált, azaz előemésztett, már peptid formában van jelen. Fontos megjegyezni, hogy a kollagének pótlása nem váltja ki az alaplevek (pl. csontleves) fogyasztását, hiszen ezen ételekben található fehérjék és mátrixanyagok nagyon fontosak többek között a gyomor- és bélnyálkahártya egészségéhez és egyensúlyához.
Csirkeporc-kivonat: Ugyancsak Franciaországból származó, prémium minőségű hidrolizált csirkeporc-kivonatunk nemcsak a porcokban lévő, úgynevezett II-es típusú kollagén forrása, hanem komplex módon további mátrixanyagokat is biztosít, pl. természetes hialuronsavat és aminoglikánokat (kondroitin-szulfát, stb.).
Tojáshéj-membrán: A tojáshéjmembrán porban található természetes összetevők közül kiemelhetjük a natív kollagénfehérjéket, valamint a glükozamint is. Bartha Ákos már hollandiai egyetemi és doktori tanulmánya során felfigyelt e különleges kollagénforma tulajdonságaira, ennek megfelelően alapanyagunkat egy világhírű holland gyártótól szerezzük be.
Matcha tea: Semmiféle kompromisszumot nem vállaltunk ezzel az összetevővel sem. A hagyományos japán teaszertartásokhoz ajánlott minőségű (ceremonial grade), ökológiai gazdálkodásból származó (bio) matcha teaporunkat egy 1888 óta működő, japán családi vállalkozástól szerezzük be. Matcha teánkat Kagoshima prefektúrában kistermelők termesztik és dolgozzák fel tradicionális kézműves módszerekkel, japán gondossággal és precizitással. Porunk ORAC-értéke 25-ször magasabb, mint a chia-magé és 8-szor magasabb, mint a goji-bogyóé. A terméket magas, EGCG-ra standardizált fehér tea-kivonattal (min. 90% össz polifenol és 40% ECGC) is gazdagítottuk. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a kötőszövetek megfelelő állapotának, működésének fenntartásához. A Táplálkozás-Beállítás szakmai támogatásával és ajánlásával.
Alkalmazás: Napi 1-2x12gramm (egy evőkanálnyi), azaz 1-2 adag folyadékkal (pl. növényi italok) elkeverve. Kiváló reggeli fehérjeshake-ekhez vagy turmixokba is.
Összetevők: Marhakollagén peptidek, Halkollagén peptidek, Rezisztens keményítő (RS) tápiókából, Hidrolizált csirkeporckivonat, Tojáshéjmembrán-por (kollagén), Matcha tea-por, Fehér tea-kivonat, C-vitamin (100mg, L-aszkorbinsavból).
1 adag termék (12g) tápértéke a következő: Energia: 46kcal, Zsír: 0g , ebből telített zsír: 0g, Szénhidrát: 1g, ebből cukrok: 0g, Fehérje: 9g, Nátrium: 0g, Rost: 2g.
Marha- és halkollagén: Multikollagén komplexünkben francia halkollagént használunk, előemésztett, 2000 Dalton alatti peptidek formájában a hatékonyabb hasznosulás végett. A halkollagén a marhakollagénekhez képest több glicint tartalmaz. Marhakollagénünk is hidrolizált, azaz előemésztett, már peptid formában van jelen. Fontos megjegyezni, hogy a kollagének pótlása nem váltja ki az alaplevek (pl. csontleves) fogyasztását, hiszen ezen ételekben található fehérjék és mátrixanyagok nagyon fontosak többek között a gyomor- és bélnyálkahártya egészségéhez és egyensúlyához.
Csirkeporc-kivonat: Ugyancsak Franciaországból származó, prémium minőségű hidrolizált csirkeporc-kivonatunk nemcsak a porcokban lévő, úgynevezett II-es típusú kollagén forrása, hanem komplex módon további mátrixanyagokat is biztosít, pl. természetes hialuronsavat és aminoglikánokat (kondroitin-szulfát, stb.).
Tojáshéj-membrán: A tojáshéjmembrán porban található természetes összetevők közül kiemelhetjük a natív kollagénfehérjéket, valamint a glükozamint is. Bartha Ákos már hollandiai egyetemi és doktori tanulmánya során felfigyelt e különleges kollagénforma tulajdonságaira, ennek megfelelően alapanyagunkat egy világhírű holland gyártótól szerezzük be.
Matcha tea: Semmiféle kompromisszumot nem vállaltunk ezzel az összetevővel sem. A hagyományos japán teaszertartásokhoz ajánlott minőségű (ceremonial grade), ökológiai gazdálkodásból származó (bio) matcha teaporunkat egy 1888 óta működő, japán családi vállalkozástól szerezzük be. Matcha teánkat Kagoshima prefektúrában kistermelők termesztik és dolgozzák fel tradicionális kézműves módszerekkel, japán gondossággal és precizitással. Porunk ORAC-értéke 25-ször magasabb, mint a chia-magé és 8-szor magasabb, mint a goji-bogyóé. A terméket magas, EGCG-ra standardizált fehér tea-kivonattal (min. 90% össz polifenol és 40% ECGC) is gazdagítottuk. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a kötőszövetek megfelelő állapotának, működésének fenntartásához. A Táplálkozás-Beállítás szakmai támogatásával és ajánlásával.
Alkalmazás: Napi 1-2x12gramm (egy evőkanálnyi), azaz 1-2 adag folyadékkal (pl. növényi italok) elkeverve. Kiváló reggeli fehérjeshake-ekhez vagy turmixokba is.
Összetevők: Marhakollagén peptidek, Halkollagén peptidek, Rezisztens keményítő (RS) tápiókából, Hidrolizált csirkeporckivonat, Tojáshéjmembrán-por (kollagén), Matcha tea-por, Fehér tea-kivonat, C-vitamin (100mg, L-aszkorbinsavból).
1 adag termék (12g) tápértéke a következő: Energia: 46kcal, Zsír: 0g , ebből telített zsír: 0g, Szénhidrát: 1g, ebből cukrok: 0g, Fehérje: 9g, Nátrium: 0g, Rost: 2g.
Freyagena termékek »