Fehércsokoládé-eper granolánk összetételét és tápanyagtartalmát tekintve kiemelkedik a boltokban kapható társai közül.
Összetevők: gluténmentes zabpehely, datolyapaszta, csicsóka püré (csicsóka, antioxidáns: aszkorbinsav), olívaolaj, napraforgómag, kókuszdarabok, lenmag, fehércsokoládé darabok (2,5%) (édesítőszer: maltit, kakaóvaj, tejpor, emulgeálószer: lecitinek (szója), természetes vanília aroma), liofilizált eperdarabok (1%), tengeri só, természetes aromák.

Hozzáadott cukortól mentes. A termék hozzáadott cukrot nem, de az összetevőkből eredő, természetes cukrokat tartalmaz. Számunkra fontos, hogy termékeinket jó szívvel fogyaszthassák azok is, akik kerülik a hozzáadott cukrok fogyasztását, illetve a szénhidrátbevitelükre oda kell figyelniük. Hisszük, hogy a kiegyensúlyozott, egészségtudatos étrend is lehet nagyon finom!

Gondoltunk azokra is, akik nem fogyaszthatnak glutént, hiszen számukra különösen nehéz lehet a megfelelő reggeliző terméket megtalálni. Granoláink, így az fehércsokoládé-eper granola is teljes mértékben gluténmentes.

A felhasznált összetevőknek köszönhetően a fehércsokoládé-eper granola élelmi rostokban gazdag, így méltó részét képezheti a kiegyensúlyozott, egészségtudatos étrendnek.

Hogyan fogyaszd?
A granola klasszikusan egy reggelire fogyasztott termék, azonban fogyaszthatod kisétkezésre, vagy akár egy desszert részeként is. A komplett reggeli étkezés részeként fogyaszd a granolát ízlésed és személyes szükségleteidnek megfelelően tejjel, joghurttal, kefirrel, vagy növényi tejhelyettesítő itallal, növényi joghurtalternatívával. Társíts a granola mellé valamilyen friss gyümölcsöt, egy pohár vizet vagy cukormentes teát, és kész is a finom, kiegyensúlyozott reggeli.

Átlagos tápértékadatok 100g termékben:
Energia: 1696kJ / 405kcal
Zsír: 14,4g
amelyből telített zsírsavak: 3,9g
Szénhidrát: 57g
amelyből cukrok: 16,9g
Rost: 9,7g
Fehérje: 7,4g
Só: 0,56g
Gabiyo termékek »

Címkék:

gabiyo