Az olasz klasszikus. Még ha nem is a Mamma készíti, a Granoro segítségünkre lehet abban, hogy tésztánk tökéletesen "al dente" legyen. Egy kis paradicsomszósz, kevéske sajt, és ha csak pár percig is, Olaszországban érezhetjük magunkat.
A minőségi tészta ott kezdődik, hogy főzés után nem ragadnak össze a tésztaformák, és felületükön sem képződik egy ragacsos réteg. A jó minőségű tészta másik ismérve, hogy nem a tészta formája és a barázdáltsága miatt öleli körbe a szósz, hanem a tészta textúrája, porózitása teszi mindezt lehetővé. És ki tudná ezt jobban mívelni, mint az olaszok?!

Összetevők: kukoricaliszt, rizsliszt, quinoa liszt (3%), emulgeálószer (zsírsavak mono és digliceridjei)

Származási hely: Olaszország, Puglia.

Szóját és csillagfürtöt feldolgozó üzemen készült.

Átlagos tápérték 100g termékben: Energia: 1500 kJ / 354 kcal, zsír: 1,5g – amelyből telített zsírsavak: 0,5g, szénhidrát: 76,5 - amelyből cukrok: 2,5g, rost: 2g, fehérje: 7,5g, só: 0,03 g.
Granoro termékek »

Címkék:

granoro