Tolerase-G glutén bontó enzimet és egyéb emésztőenzimeket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula.
Hatékony segítség a glutén lebontásában. A GluteNO egy speciális, enzimeket tartalmazó termék, amely különösen hatékony lehet a glutén és a tejfehérjék lebontásában. A Tolerase-G enzim hatóanyag például már a gyomorban bontja a glutén komplexet, így nagy segítség lehet a gluténérzékenységben vagy a cöliákiában szenvedők részére. Ugyanakkor az L-glutamin segíti a szivárgó bélfal „befoltozását”, ami az allergiás és ételintoleranciás tünetek egyik fő oka lehet. A GluteNO-ban található többi enzim segíti, hatékonyabbá teszi az általános emésztési folyamatokat.

Ajánlott napi adag: 1db kapszula étkezés előtt, naponta 1-2 alkalommal. Különösen ajánlott nehéz étkezések előtt, javítja az emésztés hatékonyságát. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

Kinek ajánlott a GluteNO kapszula?
Ha időnként gluténtartalmú ételeket fogyasztasz, a GluteNO segíthet a glutén gyorsabb lebontásában, így csökkenhet a puffadást, a hasi fájdalmak és egyéb emésztési problémák.

Fontos tudni, hogy cöliákia esetén a Tolerase-G hatóanyag nem helyettesíti a gluténmentes diétát. Ha enyhébb glutén vagy laktóz érzékenységgel küzdesz, és szeretnél néha glutén vagy tejtartalmú ételeket fogyasztani anélkül, hogy kellemetlen tünetek jelentkeznének, ez az termék hasznos lehet számodra.

Hogyan segíti a Tolerase-G enzim a glutén lebontását?
A Tolerase G egy izgalmas áttörést jelent a gluténérzékenyek életében. Ez a különleges enzim képes már a gyomor savas közegében elbontani a glutén nagy részét, így jelentősen csökkentheti a glutén okozta kellemetlen tüneteket.

A termékben lévő Tolerase G enzim már a gyomorban bontja a glutént. Az L-glutamin támogatja az egészséges emésztőrendszert és erősíti a bélfalat. A laktáz enzim segíti a laktóz emésztését. A bromelain és a papain enzimek segítik az emésztést és a fehérjék lebontását. A proteáz, lipáz, amiláz és celluláz enzimek segítik a táplálék emésztését és annak biohasznosulását. Ezáltal növelik a szervezet vitalitását és az immunrendszer hatékonyságát. A DAO enzim segít a hisztamin érzékenyeknek a hisztamin lebontásában.

Összetevők: L-Glutamin, kapszula héj (HPMC), Tolerase-G, Betain, Huminsavak, Ca-butirát, Papain, Proteáz, Laktáz, Amiláz, Lipáz, Deamino-oxidáz (DAO), Celluláz, Bromelain.

Fénytől, sugárzó hőtől védett, száraz hűvös helyen tárolandó! Felbontás után 2 hónapon belül elfogyasztandó! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Hymato termékek »