A Nespresso-kompatibilis Organic Hojicha kapszula a 2019-es nürnbergi BIOFACH kiállításon bemutatott újdonságunk.
A Hojicha kapszulákhoz használt organikus tealeveleinket Japán déli részén, Kagoshima prefektúrában, tápanyagokban gazdag vulkanikus talajon termesztjük. A magasan fekvő teakertek friss forrásvize és a zöld tealevelek kíméletes pörkölési folyamata hozza ki a Hojicha egyedülállóan aromás ízét. A Nespresso-kompatibilis gépekben történő elkészítés garantálja az ideális főzési hőmérsékletet a tökéletes mennyiségű teával.

A gépben maradó Hojicha kapszula legalább 3-szor lefőzhető, ahogyan a zöld leveles tea is többször felönthető.

Kóstold meg otthon a különlegesen pörkölt Hojicha zöld teát a Nespresso®*-hez készült kapszuláinkkal. Egyszerűen és gyorsan élvezheted ezt az egyedi zöld tea ízt mindössze egy gombnyomással. A kapszulák által kínált pörkölt Hojicha zöld tea enyhén édeskés, pörkölt ízvilágát élvezheted minden egyes kortyban.

Összetevők: 100% japán bio Hojicha tea.
Matcha termékek »