Főkategóriák
Mások ezeket vették
Eredeti akácmézes lépből vágva, saját, szűrt akácmézünkkel egy üvegben.
A lépesméz jótékonyan hat: a légzőszervekre (pl. orrdugulás esetén kb. 5 percnyi rágcsálás után érezhető az eredmény), homloküreg- és arcüreg gyulladásra, köhögés és torokfájdalom csillapítására, virágpor allergia tüneteinek csökkentésére (az allergiás időszak előtt minimum egy hónappal kell elkezdeni napi egy diónyi lépszelet fogyasztását), rágáskor tisztítja a fogakat, erősíti a fogínyt, támogatja az emésztést és pozitívan hat a szervezet ph-jára.
Ajánlott fogyasztás: Egy kb. diónyi nagyságú lépszeletet elrágcsálva oldódnak ki belőle a hatóanyagok. Miután ízét elvesztette, ki lehet köpni, de le is lehet nyelni. Minden része fogyasztható, de vannak akik a viaszt nem nyelik le, hanem miután ízét elvesztette kiköpik. Másik fogyasztási formája ha a tálcából a lép a lépgerincről lekanalazva van fogyasztva, így kevesebb viaszt veszünk szánkba, ami könnyebben lenyelhető.
A legjobb lépesméz akácmézből nyerhető, így ennél a kiszerelésnél a saját, akácmézes lépet kivágtuk, beletettük az üvegbe, majd a kipergetett, szűrt akácmézzel feltölttük. Így 500 gramm mennyiségben élvezhető a tiszta, eredeti akácméz és akácmézes lép.
Hogyan kerül ebbe a formába a lépesméz?
Magát a lépet méhviaszból a méhek készítik. A viaszlép aranysárga színű hatszögletű sejtekből áll, melybe az érett akácmézet a méhek elraktározzák, és mivel a méz hidroszkopos, a későbbi vízfelvétel meggátlása miatt lefedik, viasz és propolisz keverékéből álló szürkés fehér sejtfedéllel.
A kaptárból kivéve, a mézzel teli keretet megtisztítva, az adott méretre való kivágása után, egyenesen üvegbe kerül, majd a kipergetett, tisztára szűrt akácmézzel feltöltjük, így nettó 500gramm mennyiségben fogyasztható. Friss, természetes, egészséges és rendkívül finom, melynek minden alkotóeleme fogyasztható! Ajánlott emésztési zavarok esetén, viasz, magas nyomelem, vitamin és enzimtartalma miatt.
Ajánlott fogyasztás: Egy kb. diónyi nagyságú lépszeletet elrágcsálva oldódnak ki belőle a hatóanyagok. Miután ízét elvesztette, ki lehet köpni, de le is lehet nyelni. Minden része fogyasztható, de vannak akik a viaszt nem nyelik le, hanem miután ízét elvesztette kiköpik. Másik fogyasztási formája ha a tálcából a lép a lépgerincről lekanalazva van fogyasztva, így kevesebb viaszt veszünk szánkba, ami könnyebben lenyelhető.
A legjobb lépesméz akácmézből nyerhető, így ennél a kiszerelésnél a saját, akácmézes lépet kivágtuk, beletettük az üvegbe, majd a kipergetett, szűrt akácmézzel feltölttük. Így 500 gramm mennyiségben élvezhető a tiszta, eredeti akácméz és akácmézes lép.
Hogyan kerül ebbe a formába a lépesméz?
Magát a lépet méhviaszból a méhek készítik. A viaszlép aranysárga színű hatszögletű sejtekből áll, melybe az érett akácmézet a méhek elraktározzák, és mivel a méz hidroszkopos, a későbbi vízfelvétel meggátlása miatt lefedik, viasz és propolisz keverékéből álló szürkés fehér sejtfedéllel.
A kaptárból kivéve, a mézzel teli keretet megtisztítva, az adott méretre való kivágása után, egyenesen üvegbe kerül, majd a kipergetett, tisztára szűrt akácmézzel feltöltjük, így nettó 500gramm mennyiségben fogyasztható. Friss, természetes, egészséges és rendkívül finom, melynek minden alkotóeleme fogyasztható! Ajánlott emésztési zavarok esetén, viasz, magas nyomelem, vitamin és enzimtartalma miatt.
Mézzz termékek »