Főkategóriák
Mások ezeket vették
5 990 Ft
Egységár: 53,31 Ft
Nagyon magas zöldség tartalom. Durum liszt, zöldség és semmi más. Különleges, pihentetett, kíméletesen szárított, főtt zöldség hozzáadásával, bronz formával készült tojás nélküli, kézzel csomagolt, durum száraztészta.
30% zöldségtartalommal. Spenót, sárgarépa, paradicsom-cékla vegyesen.
A magas minőségű liszt, a nyers zöldségek, a kíméletesség, a gondosság, a türelem, a nagyrészben kézzel végzett munkafolyamatok, a válogatás, a klasszikus és a fejlett tésztaipari technológiák megfelelő összhangja teszi egyedivé és különlegessé a tésztáinkat.
A nyers zöldséget megfőzzük, leszűrjük, majd összeturmixoljuk. Így pürésítve adagoljuk dagasztás közben a liszthez. A zöldség rostja keveredve a liszttel, más állagú - kicsit könnyedebb - durum tésztát eredményez.
A dagasztott pihentetett alapanyag formázása bronz eszközzel történik. Ezáltal a felület érdesebb, rusztikusabb lesz, a tészta felülete pedig 'megnő'és jelentősen jobban tudja a mártást felvenni. A mártás nem csúszik le a tésztáról.
A pürésített zöldséggel összedolgozott, dagasztott tészta minősége és szerkezete jelentősen megváltozik egy rövid kis pihenőtől, a formázás előtt. A liszt szemeknek van idejük megduzzadni. Így a formázáskor könnyebben alakul ki a tészta megfelelő sikér szerkezete.
Minél lassabban és minél szabályozottabb hőmérsékleten és páratartalmon szárítjuk a tésztákat, azok annál rugalmasabbak és a külső hatásoknak ellenállóbbak lesznek.
A kiváló minőségű durum lisztnek magasabb és jobb minőségű a sikértartalma, mint az átlag puha búzának. Ezért nem szükséges hozzáadott tojás a készítéséhez, anélkül is kiváló minőségű a tészta.
A tésztáink nagy részét kézzel vágjuk és válogatjuk. Ennek célja, hogy a tasakokba a hosszú, ép és egész szálak kerüljenek.
Összetevők: Durum liszt (durum dara), 33% zöldség püré (paradicsom, cékla, sárgarépa, spenót változó arányban), só.
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1493kj / 357kcal
Zsír: 1,5g
amelyből telítetlen zsírsavak: 0,36g
Szénhidrát: 73g
amelyből cukrok: 3,5g
Fehérje: 12,5g
Só: 1,2g
A magas minőségű liszt, a nyers zöldségek, a kíméletesség, a gondosság, a türelem, a nagyrészben kézzel végzett munkafolyamatok, a válogatás, a klasszikus és a fejlett tésztaipari technológiák megfelelő összhangja teszi egyedivé és különlegessé a tésztáinkat.
A nyers zöldséget megfőzzük, leszűrjük, majd összeturmixoljuk. Így pürésítve adagoljuk dagasztás közben a liszthez. A zöldség rostja keveredve a liszttel, más állagú - kicsit könnyedebb - durum tésztát eredményez.
A dagasztott pihentetett alapanyag formázása bronz eszközzel történik. Ezáltal a felület érdesebb, rusztikusabb lesz, a tészta felülete pedig 'megnő'és jelentősen jobban tudja a mártást felvenni. A mártás nem csúszik le a tésztáról.
A pürésített zöldséggel összedolgozott, dagasztott tészta minősége és szerkezete jelentősen megváltozik egy rövid kis pihenőtől, a formázás előtt. A liszt szemeknek van idejük megduzzadni. Így a formázáskor könnyebben alakul ki a tészta megfelelő sikér szerkezete.
Minél lassabban és minél szabályozottabb hőmérsékleten és páratartalmon szárítjuk a tésztákat, azok annál rugalmasabbak és a külső hatásoknak ellenállóbbak lesznek.
A kiváló minőségű durum lisztnek magasabb és jobb minőségű a sikértartalma, mint az átlag puha búzának. Ezért nem szükséges hozzáadott tojás a készítéséhez, anélkül is kiváló minőségű a tészta.
A tésztáink nagy részét kézzel vágjuk és válogatjuk. Ennek célja, hogy a tasakokba a hosszú, ép és egész szálak kerüljenek.
Összetevők: Durum liszt (durum dara), 33% zöldség püré (paradicsom, cékla, sárgarépa, spenót változó arányban), só.
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1493kj / 357kcal
Zsír: 1,5g
amelyből telítetlen zsírsavak: 0,36g
Szénhidrát: 73g
amelyből cukrok: 3,5g
Fehérje: 12,5g
Só: 1,2g
Míves termékek »