Rizssziruppal édesített szezámmagkrém (tahini).
Kenyérre kenve, desszertekhez, süteményekhez kiváló egészséges alternatívája a mogyorókrémeknek. A szezámmag számos ásványi anyag gazdag forrása, például többszörösen több kalciumot tartalmaz, mint a tej.

A szezámmag számos ásványi anyag gazdag forrása. A szezámmag egy Indiából származó növény apró világos színű magja. Az indiai konyhában gyakori alapanyag és Kínában is több ezer éve fogyasztják már. Olajos magvak közül leggazdagabb kalciumban, ásványi anyagok közül még jelentős a kálium, vas, foszfor és mangán tartalma is. A-, B1-, B2-, és E vitaminban valamint rostban és fehérjében is bővelkedik.

A rizssziruppal édesített szezámmagkrém igazi különlegességnek számít!

Összetevők: szezámmag-krém (tahini), rizsszirup.

Allergének: szezámmag.

Átlagos tápérték adatok 100g termékben:
Energia: 1800kJ/430kCal
Zsír: 20,7g
ebből telített zsírsavak: 5,1g
Szénhidrát: 64g
amelyből cukrok: 49,20g
Fehérje: 8,9g
Só: 0,01g

Felhasználás: Közvetlen fogyasztásra alkalmas.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó! Származási hely: EU.
Natural termékek »