A fermentált zöldségek könnyebben emészthetőek, a bennük lévő rostok, mikroorganizmusok táplálják a mikrobiomot.
A fermentált zöldségek funkcionális élelmiszerek. Segítik a mikrobiom és így immunrendszerünk, végső soron egészségünk fenntartását vagy visszaállítását természetes módszerekkel. Gyakorlati tapasztalatunk az, hogy még aki a káposztát nyersen nem is tudja fogyasztani, az a fermentált változatát könnyen, boldogan emészti.

Kóstold meg őket, nem fogod megbánni! Mindenhez (levesbe, köretként, salátának, salátába, szendvicshez) lehet őket enni, inni!

Átlagos tápérték 100g termékben: Energia: 154kJ/37kcal, Zsír: 0,1g, amelyből telített zsírsavak: 0,0g, Szénhidrát: 2,6g, amelyből cukrok: 1,4g, Rost: 2,5g, Fehérje: 1,2g, Só: 1,9g.

Összetevők: Fejes káposzta, Sárgarépa, Tiszta só 2%, Pi víz.
Naturi termékek »

Címkék:

naturi