Gluténmentes, vegán porkeverék gouda ízesítésű növényi tömb készítéséhez.
Elkészítési útmutató: Öntsön 73g folyékony, legfeljebb langyos hőmérsékletű kókuszolajat és 168g hideg vizet egy edénybe. Adjon hozzá egy adag porkeveréket (83g), botmixerrel keverje el alaposan majd gyakori kevergetés mellett főzze besűrűsödésig közepes-magas fokozaton. A besűrűsödéstől számítva 3 percig intenzíven keverje. Forrón öntse egy formába, fedje le félig majd hagyja, hogy kihűljön. Ezután fedje le teljesen és tegye be a hűtőbe 48 órára majd utána fogyaszthatja. A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült.

A porkeverékre vonatkozóan: Száraz, hűvös helyen tárolandó. Az elkészített termékre vonatkozóan: Tárolási hőmérséklet: 2-8°C.

Fogyaszthatósági idő: hűtőszekrényben tárolva a lefedett forma felbontásától számított 3 napon belül fogyassza el.

Összetevők: Módosított keményítők (burgonya), himalájai só, lóbab fehérje, természetes aroma, trikalcium-foszfát, bambuszrost, élesztőkivonat, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), színezék (karotinok).
Oosty termékek »