A mákolajban lévő foszfor segíti a kálcium beépülési folyamatát, ezzel gyorsítva a csontok regenerálódását.
Kedvező zsírsav összetételének köszönhetően megelőzhető a trombózis és embólia kialakulása.

Normalizálja a vér koleszterinszintjét. Jótékony a sebek gyógyulásában. Nyugtathatja az elmét. Segíthet az elalvásban. Növeli a szellemi teljesítőképességet. Idegerősítő, izomfájdalom csökkentő, nyugtató, altató hatású. Erősíti a szervezet védekező mechanizmusát.

Orvosilag nem igazolt a mákolaj csontritkulás elleni védelme, így nem mondhatjuk ki határozottan, hogy annak fogyasztása segítene ebben a betegségben szenvedőknek.

Fogyasztása: Napi 1-2 kiskanálnyi mák olaj elfogyasztását ajánljuk a szervezet csontképzésének működéséhez. Betegség esetén naponta 3-4 kiskanálnyi mennyiség szükséges étkezés közben. Termékeink nyomokban tartalmazhatnak mandulát, szezámmagot, diót, mogyorót!
Organika termékek »

Címkék:

organika