Császármorzsa alapnak tökéletes választás.Könnyű felhasználás.
Elkészítés: 6 db tojást és 1 citrom reszelt héját keverd el csomómentesre a lisztkeverékkel, majd 20-30 percet pihentesd. Nagy serpenyőben hevíts kókuszolajat, majd gyakran kevergetve, átforgatva, tördelve pirítsd apróbb darabokra a tésztát. Tálald porított eritrittel, sárgabarack lekvárral. Tipp: Két marék mazsolát is tehetsz a tésztába.

Összetevők: tápióka liszt, kókusz liszt, édesítőszer: erythritol, útifűmaghéj liszt, lenmag liszt, konjak liszt, nyílgyökér liszt.

Tápanyagtartalom 100g-ra vonatkozóan:
Energia 985kcal/233kJ;
Zsír 1,6g,
ebből telített zsír 1,1g;
Szénhidrát 74,2g
ebből cukor 2,8g;
ebből poliol 30g
Fehérje 5g
Élelmi rost 11,1g;
Keményítő 41g;
Nátrium 0,02g
Paleolét termékek »

Címkék:

paleolét