A Fekete bab amerikában őshonos hüvelyes egyre kedveltebbé válik szerte a világon. Gazdag vitaminokban, fehérjékben és rostokban, komplex szénhidrát, mindehhez pedig alacsony zsírtartalom társul.
Magas rosttartalma segít, hogy kevesebb étel elfogyasztásával is jóllakottnak érezzük magunkat, tehát összességében kevesebb kalóriát fogunk elfogyasztani. A fekete bab egyszerűen finom és sokrétűen felhasználható alapanyag. Főzhetünk belőle levest, mehet salátába, fogyaszthatjuk köretként vagy egytálételként, de kerülhet pizzára, burritóba is. A fekete bab a proteinben leggazdagabb növényi eredetű ételek közé tartozik. A növényi proteinek hozzájárulnak a szív-és érrendszeri betegségek, és az elhízás megelőzésében.

Származási ország: Spanyolország.

Összetevők: fekete bab. Nyomokban glutént tartalmazhat.
Penelas termékek »

Címkék:

penelas