A kakaóvaj pasztilla kiválóan alkalmas csokoládé, sütemények és bonbonok készítéséhez, gazdag kakaóízt és krémes textúrát kölcsönözve az édességeknek.

Emellett a kozmetikai iparban is használatos testápolók, krémek és ajakbalzsamok előállításához, mivel segít a bőr hidratálásában és védelmében. A pasztillák könnyen adagolhatók és olvadnak, így kényelmes és sokoldalú alapanyagot jelentenek a kulináris és kozmetikai alkalmazásokban.

Összetevők: 100% bio kakaóvaj. Egyéb allergén információ: Nyomokban földimogyorót, dióféléket és szezámmagot tartalmazhat.

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 3663kJ/891kcal
Zsír: 99g
Amelyből telített zsírsavak: 60g
Szénhidrát: 0g
Amelyből cukrok: 0g
Fehérje: 0g
Rost: 0g
Só: 0g

Prana termékek »