Főkategóriák
Mások ezeket vették
Rukkola csíramagok otthoni csíráztatáshoz.
Az ellenőrzött ökológiai termelésből származó rukkola magok fűszeres ízükkel és enyhe csípősségükkel tökéletesek a saláták, levesek vagy szendvicskrémek finomításához. Vajas kenyéren egyszerűen csodálatos ízű.
Megjegyzés: A rukkola magjai nyákképzők, ezért nem alkalmasak csíráztató edényhez. Csíráztatás előtt nem kell beáztatni. Az ideális csírázási hőmérséklet 18-22°C, a csírázási idő négy-hat nap.
Összetevők: rukkolamag, ellenőrzött ökológiai termelésből.
Megjegyzés: A rukkola magjai nyákképzők, ezért nem alkalmasak csíráztató edényhez. Csíráztatás előtt nem kell beáztatni. Az ideális csírázási hőmérséklet 18-22°C, a csírázási idő négy-hat nap.
Összetevők: rukkolamag, ellenőrzött ökológiai termelésből.
Rapunzel termékek »