Főkategóriák
Mások ezeket vették
Napi vitaminadag csíranövényekből.
Felhasználás: Kiválóan fogyasztható vajaskenyérrel, salátákban, levesekben, müzliben.
Nagyon sok vitamint (A, B1, B2, B6, B12, D, E, F, K), ásványi anyagokat (kálcium, foszfor, vas, magnézium, kálium, cink, nátrium, réz) enzimeket és illóolajat tartalmaz (kb. 40 százalék olajat), mely telítetlen zsírsavakban, főként lenolajban és lecitinben, esszenciális aminósavakban gazdag.
Egész évben vethető. Egy tányérhoz 1 evőkanál magot szórjunk nedves szűrőpapírra. Hőmérséklet: 20 C fok. Öntözés: naponta kétszer öblítsük át friss vízzel. Csírázási idő: 1- 3 nap.
Nagyon sok vitamint (A, B1, B2, B6, B12, D, E, F, K), ásványi anyagokat (kálcium, foszfor, vas, magnézium, kálium, cink, nátrium, réz) enzimeket és illóolajat tartalmaz (kb. 40 százalék olajat), mely telítetlen zsírsavakban, főként lenolajban és lecitinben, esszenciális aminósavakban gazdag.
Egész évben vethető. Egy tányérhoz 1 evőkanál magot szórjunk nedves szűrőpapírra. Hőmérséklet: 20 C fok. Öntözés: naponta kétszer öblítsük át friss vízzel. Csírázási idő: 1- 3 nap.
Réde termékek »