A fokhagyma vérnyomáscsökkentő, baktérium- vírus- és gombaellenes, emésztést elősegítő, bélfertőtlenítő, bélféregűző, epe- és májműködést elősegítő hatású lehet.
A fekete fokhagyma immunerősítő és gyulladáscsökkentő hatással bír. Emellett szabályozza a vércukorszintet, előnyösen hat a koleszterinszintre és a szívre, kiváló antioxidáns.

A fekete fokhagyma nem egy különleges fajta, hanem természetesen fermentált fehér fokhagyma. Nem csak a szín változik az erjedés során, hanem az íze és az illata is. A jellegzetes kénvegyületek antioxidáns vegyületekké (flavonoidokká) alakulnak. Így elkerülhető a jellemzően intenzív fokhagyma szag, miközben a bioaktivitás nő. Aki nem akarja nélkülözni a rengeteg egészséges összetevőt a fokhagymában, de nem tudja az intenzív ízt és illatot, az talál tömény és egészséges alternatívát a fekete fokhagymában. Minden kapszula 500mg fekete fokhagyma kivonatot tartalmaz meghatározott flavonoid és S-allilcisztein tartalommal.

Adagolás: Napi 2 kapszula. Főétkezések előtt, bő folyadékkal nyelje le. Figyelmeztetés: A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Összetevők: Fekete fokhagyma kivonat, zselatin, csomósodást gátló szilícium-dioxid és rizs kivonat rizshéjjal, gumiarábikum és napraforgóolaj.

Hatóanyagok 2 kapszulában: Fekete fokhagyma kivonat: 1000mg, ebből flavonoidok: 50mg, S-allilcisztein: 2,5mg.
Sanct Bernhard termékek »

Címkék:

sanct bernhard