Főkategóriák
Mások ezeket vették
Ajánljuk azoknak, akik ízletes gyümölcskenyeret szeretnének készíteni otthon, amely puha marad több napig is, és könnyen variálható aszalványokkal.
Gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, élesztőmentes, hozzáadott olajtól mentes gyümölcskenyér készíthető a lisztkeverékből, ami több nap után is puha marad.
Összetevők: Hajdinaliszt (56%), tápiókakeményítő, kölesliszt, útifűmaghéj liszt, térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát), bambuszrost, savanyúságot szabályzó anyag (citromsav), aroma (kristály vanillin).
Átlagos tápérték 100g lisztkeverékben:
Energia: 1435kJ/339kcal
Zsír: 1,8g
amelyből telített zsírsavak: 0,4g
Szénhidrát: 67,8g
amelyből cukrok: 1,4g
Rost: 9,2g
Fehérje: 8,4g
Só: 0,01g
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat, csillagfürtöt tartalmazhat!
Felhasználási javaslat, gyümölcskenyér:
Hozzávalók (640grammos gyümölcskenyérhez): 210g langyos víz, 60g frissen facsart citromlé (bolti nem jó!), 65g por eritrit (vagy ennek megfelelő más por állagú édesítő/cukor), 1.5g himalája só (asztali sóból 1g), 10g reszelt száraz bio citromhéj, ízlés és diéta szerinti bármilyen aszalvány, mag, csoki darab, narancshéj stb. (kb. 150g), 255g Szafi Free gyümölcskenyér lisztkeverék.
Elkészítés: A hozzávalókat a fenti sorrendben keverjük össze egy nagy tálba (úgy hogy a lisztkeveréket adjuk hozzá utoljára). A masszát öntsük egy közepes méretű (20*10cm) szilikonos kenyérformába. Előmelegített, 210 fokos sütőben, alsó-felső programon 60 percig süssük.
Rácson hagyjuk kihűlni, és csak azután szeleteljük! Megjegyzés: Porcukorral készítve 45 gramm is elegendő, mivel az eritrit édesítő ereje gyengébb.
Összetevők: Hajdinaliszt (56%), tápiókakeményítő, kölesliszt, útifűmaghéj liszt, térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát), bambuszrost, savanyúságot szabályzó anyag (citromsav), aroma (kristály vanillin).
Átlagos tápérték 100g lisztkeverékben:
Energia: 1435kJ/339kcal
Zsír: 1,8g
amelyből telített zsírsavak: 0,4g
Szénhidrát: 67,8g
amelyből cukrok: 1,4g
Rost: 9,2g
Fehérje: 8,4g
Só: 0,01g
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat, csillagfürtöt tartalmazhat!
Felhasználási javaslat, gyümölcskenyér:
Hozzávalók (640grammos gyümölcskenyérhez): 210g langyos víz, 60g frissen facsart citromlé (bolti nem jó!), 65g por eritrit (vagy ennek megfelelő más por állagú édesítő/cukor), 1.5g himalája só (asztali sóból 1g), 10g reszelt száraz bio citromhéj, ízlés és diéta szerinti bármilyen aszalvány, mag, csoki darab, narancshéj stb. (kb. 150g), 255g Szafi Free gyümölcskenyér lisztkeverék.
Elkészítés: A hozzávalókat a fenti sorrendben keverjük össze egy nagy tálba (úgy hogy a lisztkeveréket adjuk hozzá utoljára). A masszát öntsük egy közepes méretű (20*10cm) szilikonos kenyérformába. Előmelegített, 210 fokos sütőben, alsó-felső programon 60 percig süssük.
Rácson hagyjuk kihűlni, és csak azután szeleteljük! Megjegyzés: Porcukorral készítve 45 gramm is elegendő, mivel az eritrit édesítő ereje gyengébb.
Szafi Products termékek »
Szafi Free termékek »