Szaloncukor válogatás.
Étcsokoládéval mártott dúsított marcipán szaloncukor vörösáfonyával. Tejcsokoládéval mártott dúsított marcipán szaloncukor sárgabarackkal. Tejcsokoládéval mártott marcipán szaloncukor.

Összetevők: Kétszeres marcipán 58% (cukor, mandula 37%, víz, nedvesítőszer: szorbit, invert cukorszirup, glükóz szirup, etil-alkohol), tejcsokoládé min. 16,7% (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: lecitinek (szója), aroma), étcsokoládé min. 8,3% (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: lecitinek (szója), aroma), szárított sárgabarack darabok 4,3% (sárgabarack 85%, dextróz, tartósítószer: kén-dioxid), aprított aszalt vörösáfonya 4,3% (aszalt vörösáfonya 60%, cukor, napraforgó olaj), szójaliszt, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, aroma, stabilizátor: invertáz, tartósítószer: kálium-szorbát.

Nyomokban földimogyorót, dióféléket és glutént is tartalmazhat.

Átlagos tápérték tartalom 100g:
Energia: 1945kj/456kcal
Zsír: 24g
amelyből telített zsírsavak: 7,9g
Szénhidrát: 51g
amelyből cukrok: 46g
Fehérje: 9,4g
Só: <0,01g
Szerencsi termékek »