A magyaros ízesítésű alappor egy olyan fűszeres keverék, amelyet gyakran használnak a magyar konyhában, hogy az ételeknek gazdag és jellegzetes ízük legyen.
A barnalencse kiválóan alkalmazkodik számos étrendi preferenciához és kínál számos egészségügyi előnyt.
A belőle készült vegán alappor egyszerűen elkészíthető, olaj hozzáadásával akár sütőben vagy kontaktgrillen is süthető, növényi alapú fasírt alap. Nem csak húsmentesen étkezőknek ajánljuk, hanem azoknak is, akik most ismerkednek a vegán életmóddal és szívesen próbálnak ki új ízeket.

Gluténmentes. Hozzáadott cukor mentes. Kukorica mentes. Szójamentes. Tartósítószer mentes. Tejmentes. Tojás mentes. Vegán.
Gluténmentes és tejmentes termékeket előállító üzemben készült. Csomagolás: 100%-ban újrahasznosítható.

A magyaros ízesítésű alappor egy olyan fűszeres keverék, amelyet gyakran használnak a magyar konyhában, hogy az ételeknek gazdag és jellegzetes ízük legyen. Fogyasztásakor a hagyományos és jellegzetes magyar konyha ízeivel találkozhatunk. Gyártás helye: Magyarország.

Nem használunk kész fűszerkeverékeket! Minden termékünket kizárólag a magunk által összeállított fűszerkombinációval ízesítünk.

A tasak tartalmából (250g) az általunk javasolt recept alapján-(375ml forró víz) hozzáadásával 625 gramm kész keveréket kapunk. Pihentesse 5 percig majd nedves kézzel formázza golyó, rudacska vagy pogácsa alakúra. Forró olajban süsse készre. A tasak tartalma 5 fő részére elegendő.

Összetevők: barnalencse liszt, burgonyapehely, gluténmentes zabpehelyliszt, gluténmentes zabpehely, fűszerek: (só, őrölt pirospaprika, fokhagyma por, őrölt feketebors, őrölt fűszerkömény, őrölt szerecsendió), szárított zöldségek 3,6%: (vöröshagyma, paradicsom, petrezselyem).

Átlagos tápérték 100gramm termékben: Energiatartalom: 1261kJ/301kcal, Fehérje: 15g, Szénhidrát: 47g, amelyből cukor: 1,6g,
Zsírok: 1,5g, amelyből telített zsírsavak: 0,3g, Só: 3,4g, Rost: 8,7g.

Elkészítési javaslatunk: Keverjen el 100gramm alapport 1,5dl forró vízzel, hagyja állni 5 percig. Nedves kézzel formázza golyó vagy rudacska formára. Igény szerint megforgathatja kedvenc panírmorzsájába, így még ropogósabb fasírt lesz a végeredmény. Forró olajban süsse aranybarnára.

Sütőben vagy forró levegős sütőben, illetve hamburgerpogácsa készítésekor a 100g alapporhoz adjon hozzá 8-10 ml vízzel többet. Igény esetén különböző olajos magvak hozzáadásával még izgalmasabbá tehetjük.
Vegadokk termékek »

Címkék:

vegadokk